Bilgilerinizi istiyorum lütfen!

okur

elbet bir gün...
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
799
3
arkadaşlar hepinizin evlerine baktım sayılır çok güzeller benım evım de güzel ama düzensiz biraz dekarasyona ihtiyacı var ama benım dekarasyon bılgım pek yok 4 yıldır evlıyım saolnum ogunden beri aynı değiştiriyorum ama güzel olmuyor salonum dıkdörtgen 2 tane ayrı cam var neyi nereye koyacagımı şaşrdım mesala odan ın girişine ne koymalıyım dikdörtgen bi odayı koltuk ve gümüşlükle birlikte yerleştirmek için yardım beklıyorum
cvb vereceginizden eminim beklıyorumm

arkadaşım resim eklersen daha faydalı oluruz sana bu şekilde görmeden bişey soylemek zor

cnlarım en kısa zaman da koyacagım resımlerııı
ya resım yuklemesını bılmıyorum acıkcası ama ögrenip koyacagımm

canım hızlıresim.coma gir ordan resim yükleyi seç resmi yükledikten sonra forum 3 deki linki buraya kopyala resmi kopyalamış oalacaksın

orjınal boyutta yuklayınca cok buyuk oluyo bir sey anlasılmıyo dıger boyutlarda yukleyınce hiçbir sey cıkmıyo neyse daha sonra deneyecegımm ılgınız ıcın tesekkurlerr

canım ben senin için küçülttüm resimi anlaşılmıyodu buyukten

perdelerinin kenarına koltuklarının renginden fon perde yaptırabilirsin halını değiştirip yeni model halılardan ortaya değişik güzel bi sehpa alabilirsin koltuklarının ikisini karşılıklı ikili ve üçlüyü koyup teklileri de üçlü koltuğun olduğu yere camın önüne koyabilirsin

Bence işe vitrinlerdeki eşyaları kaldırmakla başlayabilirsin. Kalabalık görüntü hoş olmuyor daha sade düzenleyebilirsin örtüleri sarkıtmaya bilirsin. Vitrinin üstüne hiç birşey koyma örtüde dahil. ıki vitrinin arasına yanyana teklileri koyabilir karşılıklı yanlarada ikili ve üçlüyü koyabilirisin. Koltuklarına daha uygun modern krem tonlarda içinde turuncu tonlarında olduğu ama krem baskın olmalı böyle bir halı hoş olur ortaya. Duvarlarda boya rengini değiştirirsen krem veya kumbeji tonları daha sade ve ferah gösterir odayı.

öncelikle perdelerini değiştir ;tek renk stor perde yaptır mesela krem rengi

ortaya krem rengi shagy halı

vitrinleri boşalt

teklileri cam önüne al

koltukların üzerinede krem ve turuncu dekoratif yastıklarla salonun havası epey bi değişmiş olur..

en göze batan ortadaki halı ,hiç uymamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…