Bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız? Yardım

Asena40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
205
1
Herkese merhaba.Gebelik öncesi muyane olup gereken testleri yaptırdım.Toksoplazma,Rubella,Glukoz ve Tsh3ul.
Tabi vajinal smearde alındı.(Mayıs başı)Herhangi bi sorun çıkmadı.Aynı zamanda folik asitte başladım. Geçen ay kimyasal bi gebelik yaşadım(Haziran 8).Başka bi doktora gittim. Doktor muyanesinde rahim duvar kalınlığımın iyi olduğunu herhangi bir sorunum olmadığını söyledi. Ultrason ile yumurtalarıma bakıp ilişki günleri önerdi.(22 haziran) Söylediği günlerde söylediği şeyleri uyguladım.normalde 32 yada 33 günde bi adet oluyorum.Bugün adet gecikmesinin ilk günü Göğüslerimde inanılmaz bi değişiklik var uçlarında küçük beyaz bezeler oluştu,büyüdü ve çok hassaslaştılar.göbeğimin ortasında kahverengi bi çizgi oluştu aşağı doğru inen.akıntılarım fazlalaştı ve çok sık idrara çıkıorum. 2 gün önce 2 idrar testinde ikinci çizgileri çok net gördüm.Mide bulantılarım var.Sizce hamilemiyim??? Önceki ay yaşadığım hayal kırıklığını bu ayda yaşamak istemiyorum.Doktora ne zaman gitmeliyim??? Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?Bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız?

Son düzenleme:
ya kusura bakma ama hamil olduguna inanman için ne olması gerekiybelirtiler var testlerde okey diyor gecikmede olmus hemen doktra git ve sevinmeye besla:KK1::KK1::KK1:
darısı basıma:2:

:nazar: valla ne yalan söyleyeyim kendimi hazırladım eşimde öyl babalık moduna girdi bile :KK1: yrın doktora gideceğim yazarım yine :emir_bebek:

hamilesin inan artık idrar testinde 2 çizgiyi görmüşsün ben 2 yıldır bekliyorum darısı başıma

Offffffffffffffffffffffffffff
Offfffffffffffffffff
Eşim nöbetçi ben evde yanlızım ve bi kaç damla kanamam oldu :KK43:
Allahım yine hayal kırıklığımı?
neden 2 testimde pozitif çıktı ozaman

canım bence telaş yapma 1-2 damlaysa bende de ilk başlarda olmuştu ama sanırım çoğu gebe başlarda yaşıyo bunu..yarın için rahat etmezse yine bidoktora görünürsün bu arada göbeğinde kahverengi çizgi çıkması baya önemli bi belirtiii..benim göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve çoksık idrara çıkıyodum..inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım..

canım bence telaş yapma 1-2 damlaysa bende de ilk başlarda olmuştu ama sanırım çoğu gebe başlarda yaşıyo bunu..yarın için rahat etmezse yine bidoktora görünürsün bu arada göbeğinde kahverengi çizgi çıkması baya önemli bi belirtiii..benim göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve çoksık idrara çıkıyodum..inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım..

Canım çok sağol. Gurbette kimsen olmayınca yanlızlık çekiosun işte böyle. Bide evde yanlzım :KK43: yarın doktora gideceğim. İnşallah bi sorun yoktur...

Zaman kaybetmeden doktora gitmelisin. Kanamayı kontrole alabilir doktorun. Hamilesin ya da fiziksel bir problemin var. (Keşfedilmeyi bekleyen) Maalesef Kadın doğum uzmanları çok farklı açıklamalar yapabiliyorlar. İyi bir uzman doktor bulmanı tavsiye ederim.

Zaman kaybetmeden doktora gitmelisin. Kanamayı kontrole alabilir doktorun. Hamilesin ya da fiziksel bir problemin var. (Keşfedilmeyi bekleyen) Maalesef Kadın doğum uzmanları çok farklı açıklamalar yapabiliyorlar. İyi bir uzman doktor bulmanı tavsiye ederim.

Geçen ay yaşadığım kimyasal gebelikte doktorum benimle hiç ilgilenmedi :KK43:
İyi bi doktora bulabileceğim yerlere uzağım
ben ne yapacağım şimdi :KK43:

Hmm :KK43: Şimdi seni anladım.
Kanamayı kafana takma. Bende yaşadım. Bir hafta sürdü. Gebeliği tutundurucu iğneler ve jeller var.
Evin pislik içinde yüzsede; Temizlik yapma, ağır şeyler kaldırma ve uzanmamaya çalış.

Yarın birkaç yere telefon açıp, referansla iyi bir doktor bul bence.

Bu arada kan testi yatırdın mı? Kesin sonuç kan testi ile alınabiliyor.

Hmm :KK43: Şimdi seni anladım.
Kanamayı kafana takma. Bende yaşadım. Bir hafta sürdü. Gebeliği tutundurucu iğneler ve jeller var.
Evin pislik içinde yüzsede; Temizlik yapma, ağır şeyler kaldırma ve uzanmamaya çalış.

Yarın birkaç yere telefon açıp, referansla iyi bir doktor bul bence.

Bu arada kan testi yatırdın mı? Kesin sonuç kan testi ile alınabiliyor.

Uzanmamaya çalış ne demek?
Daha gitmedim doktora hiç :KK43: sadece idrar testi yaptım iki tane 2 sindede 2.çizgi belirgindi

Çamaşır vs. uzanıp asma. Mutfak dolaplarına uzanma anlamında :)

Kan testi yaptırmalısın.

X