• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgilerinize ihtiyacım var

Camelwhite

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
4.563
1.380
333
merhabalar ben önlisans mezunuyum açıktan da lisansı tamamlıyorum. muhasebe okudum ve bu işi yapıyorum. fakat bu iş beni çok yıprattı,çok yordu. artı hakedilen değeri de alamıyoruz zaten. benim sormak istediğim; benim, özel anaokulu ve kreşlerde öğretmenlik yapabilme imkanım var mı? yoksa en az çocuk gelişimi mi bitirmeliydim. bu mesleği yapmak,bu işte çalışmak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhabalar ben önlisans mezunuyum açıktan da lisansı tamamlıyorum. muhasebe okudum ve bu işi yapıyorum. fakat bu iş beni çok yıprattı,çok yordu. artı hakedilen değeri de alamıyoruz zaten. benim sormak istediğim; benim, özel anaokulu ve kreşlerde öğretmenlik yapabilme imkanım var mı? yoksa en az çocuk gelişimi mi bitirmeliydim. bu mesleği yapmak,bu işte çalışmak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

bildiğim kadarıyla çocuk gelişimi okuman gerekiyor.. hatta o bölümden mezun bi tanıdığım var baya bi süre iş aramıştı..

meslek lisesi çocuk gelişimi çıkışlıysan,
ya da sınava girip okulöncesini kazanırsan okuyabilirsin tabi.
nacizane tavsiyem,niyetin kreş açmak falansa,
açıköğretimden 2 yıllık sosyal hizmetler okuyup,daha sonra onu lisansa tamamla(2 yıllık mezunların özelde de kamuda da çok fazla istihdamı yok çünkü).
böylelikle 4 yıllık sosyal hizmetler diplomanla kreş açabilirsin,üstelik iş yelpazesi çok daha geniş.

meslek lisesi çocuk gelişimi çıkışlıysan,
ya da sınava girip okulöncesini kazanırsan okuyabilirsin tabi.
nacizane tavsiyem,niyetin kreş açmak falansa,
açıköğretimden 2 yıllık sosyal hizmetler okuyup,daha sonra onu lisansa tamamla(2 yıllık mezunların özelde de kamuda da çok fazla istihdamı yok çünkü).
böylelikle 4 yıllık sosyal hizmetler diplomanla kreş açabilirsin,üstelik iş yelpazesi çok daha geniş.

şu an böyle bir imkanım yok olsun isterdim tabi. böyle bir şeyi istiyorum en iyisi dediğiniz gibi sınava girip okumak

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back