• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bilgilerinize ihtiyacım var:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arya08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
42
24
88
31
2 yıllık evli olup hiç korunmayıp, 3 ay klomen kullanıp hala hamile kalamamış biriyim. Geçen ay iltihap var diye fitil kullandim sonrasında normalde tek yumurtam olusurken bu ay iki yumurtam oluştu . Yumurtalardan bir tanesi dün çatlamış doktor gün aşırı ilişki önerdi. Bu şekilde iki yumurtası olusup hamile kalanlar var mı? Kür falan yaptınız mı ? Bilgi verebilir misiniz?

2 yıllık evli olup hiç korunmayıp, 3 ay klomen kullanıp hala hamile kalamamış biriyim. Geçen ay iltihap var diye fitil kullandim sonrasında normalde tek yumurtam olusurken bu ay iki yumurtam oluştu . Yumurtalardan bir tanesi dün çatlamış doktor gün aşırı ilişki önerdi. Bu şekilde iki yumurtası olusup hamile kalanlar var mı? Kür falan yaptınız mı ? Bilgi verebilir misiniz?
Canım sağlıklı tek bir yumurta yeterli gebelik için. Yumurta çatladıltan sonra 24 saat vücutta kalıyor. Dün umarım çalışma yaptınız. Bugünleri değerlendirin

Bugun doktora gittigimde catladigini ogrendim doktor bu aksamdan sonrasini onerdi

Back