Bilgilerinize ihtitacım var

Kubranurca_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
105
84
103
38
Arkadaşlar bir yıllık evliyim henüz çocuğum yok...
Yumurtalıklarımda polikist var...
Ama hangisinde kaç tane bilmiyorum
Eğer ilaç kullanmazsam asla adet görmüyorum (1 sene kadar görmediğimi bile biliyorum)
Biraz kilolu insanım...
Şu amda kilo vermek içim uğraşıyorum..
Şimdi asıl mevzu
Evlendikten sonra doktora gittim bana diane35 diye bir hap verdi gebelik düşündüğüm zaman bırakmamı da söyledi ilacı aldım adetimi oldum yalnız adet bittikten 8 gün sonra benden açık kırmızı bir kan geldi ve hala gelmeye devam ediyor... hani nasıl anlatsam bir yerinizi keser de nasıl kıpkırmızı kan gelir ya işte öyle kan geliyor...
İnanılmaz derecede korkuyorum doktora gitmem gerek biliyorum ama en azından başına böyle bir durum gelen var mı ? En azından nelerde karışacağımı bilmek istiyorum:KK43:

Son düzenleme:
Ara kanama olabilir. Yumurtlama olurken kanıyo olabilir. Bende prolaktin yüksek çıktı birde polistik over var ilaç kullandım ara kanama kesildi. Kilo vermen lazım ve ekmeği kes. Ben ekmeği ne zaman yemesem adetim düzene giriyo. Doktora da bir an önce görünmelisin.

Ara kanama olabilir. Yumurtlama olurken kanıyo olabilir. Bende prolaktin yüksek çıktı birde polistik over var ilaç kullandım ara kanama kesildi. Kilo vermen lazım ve ekmeği kes. Ben ekmeği ne zaman yemesem adetim düzene giriyo. Doktora da bir an önce görünmelisin.

En büyük sıkıntım zaten kilo alıp veriyorum sürekli evlendikten sonra aldıklarımı verememiştim ama çok şükür ki iki aydır tahmininden daha iyi gidiyor kilocuklarım...
Umarım sıkıntı olmaz bu kanama bende de..

En büyük sıkıntım zaten kilo alıp veriyorum sürekli evlendikten sonra aldıklarımı verememiştim ama çok şükür ki iki aydır tahmininden daha iyi gidiyor kilocuklarım...
Umarım sıkıntı olmaz bu kanama bende de..
İnşallah olmaz canım. Ver kilonu öyle hamile kalmak için uğraş daha sağlıklı olur

Back