- 29 Ocak 2015
- 105
- 84
- 103
- 38
- Konu Sahibi Kubranurca_
Arkadaşlar bir yıllık evliyim henüz çocuğum yok...
Yumurtalıklarımda polikist var...
Ama hangisinde kaç tane bilmiyorum
Eğer ilaç kullanmazsam asla adet görmüyorum (1 sene kadar görmediğimi bile biliyorum)
Biraz kilolu insanım...
Şu amda kilo vermek içim uğraşıyorum..
Şimdi asıl mevzu
Evlendikten sonra doktora gittim bana diane35 diye bir hap verdi gebelik düşündüğüm zaman bırakmamı da söyledi ilacı aldım adetimi oldum yalnız adet bittikten 8 gün sonra benden açık kırmızı bir kan geldi ve hala gelmeye devam ediyor... hani nasıl anlatsam bir yerinizi keser de nasıl kıpkırmızı kan gelir ya işte öyle kan geliyor...
İnanılmaz derecede korkuyorum doktora gitmem gerek biliyorum ama en azından başına böyle bir durum gelen var mı ? En azından nelerde karışacağımı bilmek istiyorum![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yumurtalıklarımda polikist var...
Ama hangisinde kaç tane bilmiyorum
Eğer ilaç kullanmazsam asla adet görmüyorum (1 sene kadar görmediğimi bile biliyorum)
Biraz kilolu insanım...
Şu amda kilo vermek içim uğraşıyorum..
Şimdi asıl mevzu
Evlendikten sonra doktora gittim bana diane35 diye bir hap verdi gebelik düşündüğüm zaman bırakmamı da söyledi ilacı aldım adetimi oldum yalnız adet bittikten 8 gün sonra benden açık kırmızı bir kan geldi ve hala gelmeye devam ediyor... hani nasıl anlatsam bir yerinizi keser de nasıl kıpkırmızı kan gelir ya işte öyle kan geliyor...
İnanılmaz derecede korkuyorum doktora gitmem gerek biliyorum ama en azından başına böyle bir durum gelen var mı ? En azından nelerde karışacağımı bilmek istiyorum
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme: