- 20 Ekim 2009
- 7.428
- 11.071
düşünmüyorum ve evet evlenmek üzereyim. Ama ya problem olursa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
nişanlınız sizi ve karakterinizi bilmiyor mu?
velev ki kanama olmadı, ne yapacak size?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşünmüyorum ve evet evlenmek üzereyim. Ama ya problem olursa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
çünkü haksızlığa uğramak istemiyoruz :)Ben erkeklerin bizim kadar taktığını sanmıyorum. Onlar bile çoğunlukla aştı ama biz çıkamadık bu kafadan.
Neden problem olsun birliktelik mi yaşadın? Neden merak edip gidip baktırmak zorunda hissettin?düşünmüyorum ve evet evlenmek üzereyim. Ama ya problem olursa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
bana yarım ay şeklinde dedi hatta internetten fotoğtafını gösterdi ama senin dar dedi %70-80 kanama olur diye düşünüyorum dedi. Benimde kafam çok karıştı. Hatta internette çok kanama olacağı yazıyor. Ama olmuyor da yazıyoesnek dedi canım doktor yarım ay falan demedi
peki bu kötü bir his değil mi? hem nasıl demeliyim benimle gel diyeEvlenmeden önce beraber kontrole gidin doktorunuz ona da anlatsın. Ama mutlaka hemen önce gidin. Düğünle arasına 1 gün bile koymayın ki o arada bir iş pişirdiğinizi düşünmesin. Basbakire olduğunuzu anca o şekilde kanıtlarsınız.
Niye erkekte bakirlik testi yokEvlenmeden önce beraber kontrole gidin doktorunuz ona da anlatsın. Ama mutlaka hemen önce gidin. Düğünle arasına 1 gün bile koymayın ki o arada bir iş pişirdiğinizi düşünmesin. Basbakire olduğunuzu anca o şekilde kanıtlarsınız.
canım olur dediysem olur bana doktor gebelikte dogum yaparken kanama olur dedibana yarım ay şeklinde dedi hatta internetten fotoğtafını gösterdi ama senin dar dedi %70-80 kanama olur diye düşünüyorum dedi. Benimde kafam çok karıştı. Hatta internette çok kanama olacağı yazıyor. Ama olmuyor da yazıyo
peki bu kötü bir his değil mi? hem nasıl demeliyim benimle gel diye
yani tam bir birliktelik yaşamadım ama sonrasında benden kan geldi ve korktum baktırmak istedim. Doktor bir problem yok dedi rahatadım. Ama bu zar yapısını söyledi hiç bişey anlayamadım. Evet kan gelmeyebilir ama benim eşim ya bunu anlamazsa ki anlayacağını pek düşünmüyorum yetiştirilme tarzı vb sebeplerden ötürü. Ben erkek olsam bende anlamazdım. Ne yapılır bilmiyorum inanın kafam davul gibi olduNeden problem olsun birliktelik mi yaşadın? Neden merak edip gidip baktırmak zorunda hissettin?
senin benimle problemin neYahu kadıncağız şaka yapıyor.
nişanlıyım 1 ay sonra düğünüm var kontrol ettirmek istiyorum dedimNisanli misin sozlu musun önceden biriyle birlikte mi oldun bu soruyu duruyorsunuz dahası doktora gitmişsiniz doktora ne dediniz
gerçekten öyleNiye erkekte bakirlik testi yok
Cok aşağılayıcı bir durum.
Neyin haksızlığı? Asıl senin şu kendine yaptığın haksızlık. Belki evleneceğin kişi bile sana bu muameleyi yapmayacak belki merak bile etmeyecek sana güvenecek.çünkü haksızlığa uğramak istemiyoruz :)
zannetmiyorum yapmayacağınıNeyin haksızlığı? Asıl senin şu kendine yaptığın haksızlık. Belki evleneceğin kişi bile sana bu muameleyi yapmayacak belki merak bile etmeyecek sana güvenecek.
neden gitme gereği duydun?herkese merhaba,
ben dün jinekoloğa gittim benim bakire olduğumu ama kızlık zarımın esnek olduğunu söyledi. Yarım ay şeklindemiymiş neymiş. Hatta internetten fotoğraf gösterdi seninki de böyle ama dar dedi
Kanama olur mu ben anlamadım. Aynu durumu yaşayan biri bilgi verebilir mi lütfen. Kırmadan, yargılamadan, dalga geçmeden.
Kafayı yemek üzereyim net bişeyler bilmeyince
O kadar detay bilmiyorum. Sormadım açıkçası. Evliliğin ilk haftası enfeksiyon olunca doktora gittim. Hep gittiğim doktorumdu. Alttan muayene edince zarın esnek kanama olmamıştır bu yüzden doğumda açılacak dedi.yarım ay şeklinde miydi sizinde dar mıydı peki? bir de nerden biliyorsunuz jinekolog mu dedi
yani tam bir birliktelik yaşamadım ama sonrasında benden kan geldi ve korktum baktırmak istedim. Doktor bir problem yok dedi rahatadım. Ama bu zar yapısını söyledi hiç bişey anlayamadım. Evet kan gelmeyebilir ama benim eşim ya bunu anlamazsa ki anlayacağını pek düşünmüyorum yetiştirilme tarzı vb sebeplerden ötürü. Ben erkek olsam bende anlamazdım. Ne yapılır bilmiyorum inanın kafam davul gibi oldu