Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacim var.

renkli1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
174
1
48
herkese merhaba,
kısaca durumumu şöyle özetleyebilirim...
1.denemem amerikan hastanesi sonuç negatif.
2.denemem ameriken hastanesi sonuç erken düşük
3.denemem de tüpler alındı amerikan hastanesi sonuç yine düşük...
4.denemem de genetik testler maya tüp bebekte yapıldı,eşimin spermlerin de morfoloji bozuk (%1),ve bende pıhtılaşmaya eğilim mevcut..bu önlemler alınmasına rağmen düşük bile yok maya hast.direk negatif.
5.kez deneyeceğim ama nerde bilmiyorum.morfoloji bozukluğunu ve kan pıhtılaşması sorunumu bilmeden ve araştırmaya gerek duymadan tüp bebek yapan ama buna rağmen düşük de olsa hamile kalmamı sağlayan amerikan hastanesine mi? yoksa bildiğiniz bana tavsiye edebileceğiniz başka bir yeremi?
arkadaşlar 32 yaşındayım ve bende herkes kadar anne olmak istiyorum...hala tükenmedim ama çıkış yoluda bulamıyorum...
fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var...
şimdiden teşekkür ederim...

Canım amerikan hastanesi çok iyi bir hastane diye duydum. Bence falzla merkez değiştirmek çok iyi değil. Gene senin bileceğin iş ama bence amerikan da kal. Allah yardımcın olsun.

ben 5 denememi bahçecide yaptım şu an 4 aylık kızım var
mustafa bahçeciyi özellikle tavsiye ederim gerçi ekibin bütün doktorları harika

herkese merhaba,
4.denemem de genetik testler maya tüp bebekte yapıldı,eşimin spermlerin de morfoloji bozuk (%1),ve bende pıhtılaşmaya eğilim mevcut..bu önlemler alınmasına rağmen düşük bile yok maya hast.direk negatif.
5.kez deneyeceğim ama nerde bilmiyorum.morfoloji bozukluğunu ve kan pıhtılaşması sorunumu bilmeden ve araştırmaya gerek duymadan tüp bebek yapan ama buna rağmen düşük de olsa hamile kalmamı sağlayan amerikan hastanesine mi? yoksa bildiğiniz bana tavsiye edebileceğiniz başka bir yeremi?
arkadaşlar 32 yaşındayım ve bende herkes kadar anne olmak istiyorum...hala tükenmedim ama çıkış yoluda bulamıyorum...

Canım merhaba öncelikle moralini çok yüksek tutmalısın şuan bende 3, denememi yapacağım ilk 2 sini devlet hasatanesinde denedim ve negatif oldu sonuçlar. Daha sonra tekrardan başladık önce mayaya gittim ama bazı tersliklerden orayı şuan için bıraktım ve GENARTA devam ediyorum dün ilaçlarım yazıldı. Dr um Aysun Baltacı sitesine gir bak Geanrtın genetik olarak çok iyi olduğunu düşünüyorum ve çok iyiler ve bir çok merkez PGT genetik araştırma önerirken bize aile hikayesinde herhangi bir anormallik olmadığı için bize genetik taramayı önermedi para kazanmak için bunu önerebilirdi ama önermedi bence bir düşün derim ankarada sanada yakın

herkese merhaba,

arkadaşım geçmiş olsun.Amerikanda doktorun kimdi?Bende amerikanda tedavi görüyorum.Doktorum Bülent Urman.Ben daha önce başka hastanelerde tedavi görmediğim için karşılaştırma yapamayacağım.Ama ben bu seferde olmazsa Memoriale geçmeyi düşünüyorum ama belli olmaz.

:emir_bebek::emir_bebek:Kesinlikle Alman yada Bahçeci diyorum.Kuzenim almanda oldu şimdi kızı var ben 2. de gittim tuttu şimdi11 haftalık hamileyim.Olmasa benim olmazdı eşimde bende problemliydim.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Ben bu hastaneleri bilmiyorum ama bildiğim bişey var ki üstüste 2 kez düşük yaşadııysan Amerikan Hastanesi sana genetik araştırmayı yapmalıydı.

Bunu sana Maya hastanesi yaparak tedavine öyle devam etmiş ki doğru olan budur.O yüzden sonuç negatif de olsa Maya nın prosedürü daha mantıklı.ben sana Maya derim.

Tabi tedavi gören arkadaşlarımız başka hastane ismi verebilirler.Bence Mayayı da başka hastaneleri de araştır.Ama çok da gazmemen senin için de iyi olur görüşündeyim.
Maya ile ilgili olumsuz duyumlar almazsan devam et.
İnşallah en kısa zamnda bebğine kavuşursun doğru merkezi seçerek.

darkinlife a katılıyorum bir de tv de izlemiştim doktor seval taşdemirin bir kliniği varmış adını internetten bulabilirsin şimdi hatırlıyamıyorum o programda 4 kere düşük yapan bir hastayla ilgili elde ettikleri olumlu sonuçtan bahsediyordu bu tür hastalarda uyguladıkları bir yöntemden konuşuyorlardı kadın hamileliğinin son haftalarındaydı bir araştır istersen

X