- 26 Ağustos 2008
- 174
- 1
- 48
herkese merhaba,
kısaca durumumu şöyle özetleyebilirim...
1.denemem amerikan hastanesi sonuç negatif.
2.denemem ameriken hastanesi sonuç erken düşük
3.denemem de tüpler alındı amerikan hastanesi sonuç yine düşük...
4.denemem de genetik testler maya tüp bebekte yapıldı,eşimin spermlerin de morfoloji bozuk (%1),ve bende pıhtılaşmaya eğilim mevcut..bu önlemler alınmasına rağmen düşük bile yok maya hast.direk negatif.
5.kez deneyeceğim ama nerde bilmiyorum.morfoloji bozukluğunu ve kan pıhtılaşması sorunumu bilmeden ve araştırmaya gerek duymadan tüp bebek yapan ama buna rağmen düşük de olsa hamile kalmamı sağlayan amerikan hastanesine mi? yoksa bildiğiniz bana tavsiye edebileceğiniz başka bir yeremi?
arkadaşlar 32 yaşındayım ve bende herkes kadar anne olmak istiyorum...hala tükenmedim ama çıkış yoluda bulamıyorum...
fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var...
şimdiden teşekkür ederim...
kısaca durumumu şöyle özetleyebilirim...
1.denemem amerikan hastanesi sonuç negatif.
2.denemem ameriken hastanesi sonuç erken düşük
3.denemem de tüpler alındı amerikan hastanesi sonuç yine düşük...
4.denemem de genetik testler maya tüp bebekte yapıldı,eşimin spermlerin de morfoloji bozuk (%1),ve bende pıhtılaşmaya eğilim mevcut..bu önlemler alınmasına rağmen düşük bile yok maya hast.direk negatif.
5.kez deneyeceğim ama nerde bilmiyorum.morfoloji bozukluğunu ve kan pıhtılaşması sorunumu bilmeden ve araştırmaya gerek duymadan tüp bebek yapan ama buna rağmen düşük de olsa hamile kalmamı sağlayan amerikan hastanesine mi? yoksa bildiğiniz bana tavsiye edebileceğiniz başka bir yeremi?
arkadaşlar 32 yaşındayım ve bende herkes kadar anne olmak istiyorum...hala tükenmedim ama çıkış yoluda bulamıyorum...
fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var...
şimdiden teşekkür ederim...