- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi LilYumiyum
-
Ay resmen kendimi görüyorum sende. Tanismaya, geldiklerinde allik surmemistim çünkü heyecandan kipjirmiziydim zaten:) canım isteme söz ayrı olursa zaten sadece isteme günü kahve yapilir., söz de öyle bi adet yok. İsteme günü yaparsin kahveni., tuzlu kahveyi unutma:)
Benim hepsi ayrı ayrı olucak bu hafta sonu tanışma sonra isteme ondan sonra da sözüm olucak Allahın izniyle=) Tanışma nasıl geçti anlatabilirmisin fikir olsun bana da neler yaptın ikram olarak ne giydin =) Sana da mutluluklar=)
Teşekkür ederim :) benim sevdiceğim benden baya uzak bi şehirde. Gündüz bizim bulunduğumuz şehire geldiler yerleştiler otele. Sonra bize geldiler akşam yemeği için. Bursa'dan geldikleri için kestane şekeri ve çiçek getirdiler. Önce bi süre oturduk herkes tanıştı hal hatır faslı falan sonra yemeğe geçtik yemekten sonra oturuldu sohbet muhabbet devam bende o arada çay demledim görümcemin yardımıyla beraber tabak hazırladık hamur çeşitlerimiz vardı çayın yanında ikram olarak onları verdik :) sonra kalktılar gittiler. Ertesi sabah hep beraber dışarda kahvaltıya gittik . Sonra Bursa'ya yola çıktılar
Olur tabi ki :) ama bence en güzeli sadece aileler olsun aile dışından insanlar tanışmada olmasınBiz aynı şehirdeyiz yemek olayına girmek istemiyorum pasta börek kurabiye falan çayın yanına öylede olurmu peki =)
Olur tabi ki :) ama bence en güzeli sadece aileler olsun aile dışından insanlar tanışmada olmasın
Biz ananenimin yanında yaşıyoruz ananem ben annem=) Onlarda o şekilde gelicek sevgilim kız kardeşi annesi ve ananesi =) Başkalarına gerek bencede yok
canım zaten sizde sadece kadınlar olacakmış. yemek yapmana gerek yok. çayın yanına ikramlık hazırlarsın. hem bu şeklde olunca daha az geriliyor insanlar. annem yemek masasında daha gerilimli olur demişti. o yüzden tanışmada çaya almıştık bbiz. ben börek mercimek köftesi sarma tuzlu kurabiye ve revani yapmıştım. sen de bu tarz şeyler yapabilirsin. kendini kasma ne kadar düşnürsen heyecanın o kadar artar. sakin olmaya çalış inan sadece sen değil herkes heyecanlı oluyor. zaten sen servis falan yapacaksınya o yüzden sık sık kendini mutfağa atar soluklanırsın. bizimki kalabalık bir tanışma olmuştu. resmen mutfaktan çıkamamıştım ama işime gelmişti tabi bu durum:)
Bende öyle düşündüm ama ne yapsam hala düşünüyorum her bulduğuma bir kulp buluyorum sadece sarmadan eminim kesin onu yapıcam =) Şerbetli tatlı istemiyorum krem şantili tatlılar daha çok hoşuma gidiyor börek de değişik olsun istiyorum aslında bu konuda güvenim tam kendime hamur işini çok severim yaparım herkes de beğenir sevgilim ne zaman gelse her yaptığımdan üçer dörder tane yer =) ama şimdi durum farklı ailesi ilk defa gelicek ilk defa benim yaptıklarım yenicek heyecan olmadan olmuyor ki =) Bildiğin değişik tarifler var mı peki =)
ben de çok severim değişik tarifleri denemeyi ama sevgilimin ailesine değişik bişeyler denemeye cesaret edemedim. herkesin seveceği ve emin olduğum şeyler yapmak istedim:) biraz kaçamak oynamış oldum yani:) damak zevklerine ya uymazsa korkusu olmamıştı oldu böylece.
İsteme ve söz ayrı olacaksa kahve tabiki istemede yapılır..
Önce kahve verilir sonra kız istenir ben öyle biliyorum
Takı konusunda bence kimse olmasın yanınızda sevgilin ve sen tamamdır bence..
Hem hic merak etme bende onu düşünüyordum nasıl yaparız herkese kahve diye ama kalabalık bile olsa yapılıyor..
Bizim isteme-söz-nişan hepsi bir arada oldu 50 kişiden fazlaydık insanların yarısına ben kahve dagıttım elime hazır tepsiler verildi ben sadece dagıttım zaten
Aslında bohca işine hic girme zaten nişanda girersin istersen ayrı ayrı gerek yok derim
Biz geçen sene aileleri tanıştırdığımızdan ve erkek arkadaşımın ailesi 12 saat uzaklıkta bir şehir de yaşadığından direkt isteme, söz, nişan bir arada yaparız diye düşünüyoruz. Benim sadece 8 teyzem var, eşleri çoluk çombalak, hala vs. derken ordu gibiydik evde, aynı şeyi tekrar tekrar yaşamak sanırım bana eziyet olur.
Off şimdiden heyecan yaptım ve en az 3 ay var daha önümüzde, hoş bir pasta
Şunların güzelliğine bakın pasta boyutu küçültülebilir tabiikii..
Eki Görüntüle 932426 Eki Görüntüle 932427
Ve devamında şeker mi şeker kurabiyeler, kekler, fondanlar seçimi kişiye kalmış..
Eki Görüntüle 932428
Hediye kısmının da yelpaze geniş, gözüme hoş ve farklı gelen herşey olabilir..
Ay bunlar ne yaaa hepsi birbirinden harika=)) Netten mi buldun canım bunları ? Özellikle beyaz pastaya resmen bayıldımmmm içim gitti çok güzel söz pastası olur o
Evet canım aşk gibiler dimi..
İnternette butik pasta yapan bir çok blog var mutlaka bir araştır birini yapan hepsini yapabilir..
Hemde nasıll =)) İlk defa alıcam ne kadar güvenebilirim hiç bilmiyorum ki nasıl olur =(
Bende zamanı gelince ilk defa alacağım..
Onu bende düşündüm bugün acaba nasıl olur diye.. :26:
Ama olur ya, almadan da bilemeyiz ki?
Zaten direkt almadan konuşur bilgi alırsın hatta KK' da bi araştır derim alan birileri olmuştur belki..
Benim de daha nerden baksan 2 3 ay var =) Zaten burasıda olmasa ne yapardım bilmem herşeyi bu siteden araştırıyorum =)
Bizim de en erken mayıs tabii Allah bilir de kendimizce belirlediğimiz tarih bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?