E ecetuanaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2024 7 1 22 15 Ocak 2024 Konu Sahibi ecetuanaa #1 Merhaba uzun zamandır aşırı idrara çıkmaya başladım gecede kalkıyorum cinsel ilişki yok. Bu ay adetim gecikti ve daha çok yapıyorum ve akıntı oluyor Son düzenleme: 15 Ocak 2024
Merhaba uzun zamandır aşırı idrara çıkmaya başladım gecede kalkıyorum cinsel ilişki yok. Bu ay adetim gecikti ve daha çok yapıyorum ve akıntı oluyor
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.688 2.879 15 Ocak 2024 Konu Sahibi ecetuanaa #2 ecetuanaa .!.: Merhaba uzun zamandır aşırı idrara çıkmaya başladım gecede kalkıyorum cinsel ilişki yok. Bu ay adetim gecikti ve daha çok yapıyorum ve akıntı oluyor Genişletmek için tıkla... Enfeksiyondur doktora gitseniz daha iyi.
ecetuanaa .!.: Merhaba uzun zamandır aşırı idrara çıkmaya başladım gecede kalkıyorum cinsel ilişki yok. Bu ay adetim gecikti ve daha çok yapıyorum ve akıntı oluyor Genişletmek için tıkla... Enfeksiyondur doktora gitseniz daha iyi.