- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
-
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
Yaşadığınız şehiride yazmış olsaydınız daha iyi olurdu bu işlerden anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurdu,düğün salonu fiyatı vs şehire göre farklılık gösterir.Canlarım bana biraz bilgileriniz gerekiyor özellikle yeni evli kuzuların :)) şimdi 3 seneye yakındır bir ilişkim olduğunu söylemiştim daha öncede. Biz planlarımızda değişiklik yaptık ve şu evlenme olayını hızlıya çekmek için işin en kolayına kaçıyoruz diyeyim. Sorumda şu
1)Şimdi nikah için başvursak evrakları kaç gün içerisinde teslim etmemiz gerekir ?
2)Salon ücretini hemen mi ödemek gerekir ?
3) Evrak ücretleri ve salon ücreti dahil toplam fiyat ne kadara mâl olur?
Cevaplayan elleriniz dert görmesin
Istanbulda yaşıyoruz, fakat ben düğün istemiyorum yani bana gereksiz geliyor :)) çok haz etmem öyle gürültülü ortamlardan falan :))Yaşadığınız şehiride yazmış olsaydınız daha iyi olurdu bu işlerden anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurdu,düğün salonu fiyatı vs şehire göre farklılık gösterir.
Inşallah sizde bir an önce harekete geçersiniz tatlımm :)) çok teşekkür ederimmHımm vallahi tatlım benim benimde 3 yıllık bir ilişkim var evlilik düşünüyoruz ama bu kadar icraata dökmedik henüz. Bilgim yok kısacası ama Allah mutlu mesut etsin dileklerimi sunayım bende, oda birşeydir
Noldu kiii
Canım biz başakşehir evlendirme merkezinde evlendik 60 tl ücrrti vardı ama yıldırım nikahı 300 tl ydi galiba nüfüs cüzdanı ikametgah kagıdı aile hekiminden sağlık raporı (kan tahlillerinin sonuçları) ile gitmiştik bide oturcağınız yeri kaydettirmeniz gerek . Salonda yapmadık biz normal odada kıyıldı.. Salonların fiyatınıda netten araştır evlendirme dairesini ara bilgi verirlerCanlarım bana biraz bilgileriniz gerekiyor özellikle yeni evli kuzuların :)) şimdi 3 seneye yakındır bir ilişkim olduğunu söylemiştim daha öncede. Biz planlarımızda değişiklik yaptık ve şu evlenme olayını hızlıya çekmek için işin en kolayına kaçıyoruz diyeyim. Sorumda şu
1)Şimdi nikah için başvursak evrakları kaç gün içerisinde teslim etmemiz gerekir ?
İnşallah canım benim, son dönemimdeyim şu okul bir bitsin de bakacağız bakalımInşallah sizde bir an önce harekete geçersiniz tatlımm :)) çok teşekkür ederimm
Aslında bende oda nikahı istiyorumda e şimdi aileler var o yüzden oda nikahına bildiğim kadarıyla kimse giremiyir dimi ? Erkek arkadaşımda verem svaş için falanda 70 tl fln dedi amaCanım biz başakşehir evlendirme merkezinde evlendik 60 tl ücrrti vardı ama yıldırım nikahı 300 tl ydi galiba nüfüs cüzdanı ikametgah kagıdı aile hekiminden sağlık raporı (kan tahlillerinin sonuçları) ile gitmiştik bide oturcağınız yeri kaydettirmeniz gerek . Salonda yapmadık biz normal odada kıyıldı.. Salonların fiyatınıda netten araştır evlendirme dairesini ara bilgi verirler
Olur inşallah tatlım haberlerini okuruz buradan :)İnşallah canım benim, son dönemimdeyim şu okul bir bitsin de bakacağız bakalım
Canlarım bana biraz bilgileriniz gerekiyor özellikle yeni evli kuzuların :)) şimdi 3 seneye yakındır bir ilişkim olduğunu söylemiştim daha öncede. Biz planlarımızda değişiklik yaptık ve şu evlenme olayını hızlıya çekmek için işin en kolayına kaçıyoruz diyeyim. Sorumda şu
Tam tersi düğün salonuna eve falan geldiğinde daha az diye biliyorum daha önce baktığımda öyleydi. Salonlar hakkında az çok internetten alabilirimde fiyatı evrak gözümü korkutanHaftasonu nikahın fiyati daha fazla ama ne kadar bilmiyorum Kuzenime sorayım dicem ama o düğün salonuna getirtti daha çok ödenmiştir
Çok sağol tatlım yaaa o ne öyleeeeSordum haftasonu nikahı 475 dedi. Onlar 530 vermiş çünkü salona geldi. Haftaiçi 140 falandi dedi