Bilgi Lazımmm

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
Canlarım bana biraz bilgileriniz gerekiyor özellikle yeni evli kuzuların :)) şimdi 3 seneye yakındır bir ilişkim olduğunu söylemiştim daha öncede. Biz planlarımızda değişiklik yaptık ve şu evlenme olayını hızlıya çekmek için işin en kolayına kaçıyoruz diyeyim. Sorumda şu
1)Şimdi nikah için başvursak evrakları kaç gün içerisinde teslim etmemiz gerekir ?
2)Salon ücretini hemen mi ödemek gerekir ?
3) Evrak ücretleri ve salon ücreti dahil toplam fiyat ne kadara mâl olur?
Cevaplayan elleriniz dert görmesin

Hımm vallahi tatlım benim benimde 3 yıllık bir ilişkim var evlilik düşünüyoruz ama bu kadar icraata dökmedik henüz. Bilgim yok kısacası ama Allah mutlu mesut etsin dileklerimi sunayım bende, oda birşeydir

Yaşadığınız şehiride yazmış olsaydınız daha iyi olurdu bu işlerden anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurdu,düğün salonu fiyatı vs şehire göre farklılık gösterir.

Yaşadığınız şehiride yazmış olsaydınız daha iyi olurdu bu işlerden anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurdu,düğün salonu fiyatı vs şehire göre farklılık gösterir.
Istanbulda yaşıyoruz, fakat ben düğün istemiyorum yani bana gereksiz geliyor :)) çok haz etmem öyle gürültülü ortamlardan falan :))

Inşallah sizde bir an önce harekete geçersiniz tatlımm :)) çok teşekkür ederimm

Canım biz başakşehir evlendirme merkezinde evlendik 60 tl ücrrti vardı ama yıldırım nikahı 300 tl ydi galiba nüfüs cüzdanı ikametgah kagıdı aile hekiminden sağlık raporı (kan tahlillerinin sonuçları) ile gitmiştik bide oturcağınız yeri kaydettirmeniz gerek . Salonda yapmadık biz normal odada kıyıldı.. Salonların fiyatınıda netten araştır evlendirme dairesini ara bilgi verirler

Aslında bende oda nikahı istiyorumda e şimdi aileler var o yüzden oda nikahına bildiğim kadarıyla kimse giremiyir dimi ? Erkek arkadaşımda verem svaş için falanda 70 tl fln dedi ama

Şimdi şöyle söyleyeyim. Sabah erkenden kalkıp evrakları 1 gün içerisinde de halledebilirsiniz. Bu size bağlı ama hıv falan 3 4 güne sonuçlar çıkıyor.. Evraklar için pek bir ücret gitmez. Sağlık raporunu sağlık ocağından alman lazım sanırım, belki diğer testleri çabuk olsun diye özelden tedarik edersen. E onlar da 50 60 tutar.
Evraklarınızla nikah müdürlüğüne başvurur gününüzü alırsınız. Nikah memuru nikahı kıydıktan sonra biraz para istiyor. Cebine bir şeyler koyarsınız artık.
Salon ücretini düğünde takılan takılarla ödersiniz..
Salon ücreti tutacağın yere göre değişir. Bin liraya da var. 10 bin liraya da var. Eğer sadece nikah yapacaksan belediyenin nikah salonunda çok uyguna kıyarsınız bir nikah...

Haftasonu nikahın fiyati daha fazla ama ne kadar bilmiyorum Kuzenime sorayım dicem ama o düğün salonuna getirtti daha çok ödenmiştir

Haftasonu nikahın fiyati daha fazla ama ne kadar bilmiyorum Kuzenime sorayım dicem ama o düğün salonuna getirtti daha çok ödenmiştir
Tam tersi düğün salonuna eve falan geldiğinde daha az diye biliyorum daha önce baktığımda öyleydi. Salonlar hakkında az çok internetten alabilirimde fiyatı evrak gözümü korkutan

ücretleri bilememde nikah için kan tahlili şart oda en erken 2 günde çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…