Bilgi Lazımmm

Nikah memuru nikahı kıydıktan sonra biraz para istiyor. Dediniz ya bu nikah salonuna ödediğimiz ücret dışında mı ?

Bu kadarcik seylerin parasini dusunuyosaniz bu kadar acele evlenmeyin birtanemm
Hesap yapmadan kendimi ayarlayamam ki arkamda destek olacak bir ailem yok maalesef :) e onunda yok o yüzden bazı şeyleri hesaplamam gerekiyir ki sağlam adım atayım tatlım :) tıkanıp kalmak istemiyorum. Ücretleri çok bulduğumdan değil yoksa ama yinede herşeyi ikimiz yapacağımız için biraz araştırmak lazım. Hem bir yandan bu evlilik ne kadar erken olursa o kadar iyi hyanlış anlamayın hamilelik gibi bir durum yok ortada fakat aynı evi paylaşmak istiyoruz ki ikimizde artık bir ailemiz var bir yuvamız var demek istiyoruz :)

Nikah salonlarinin ucretleri il ve ilceye gore cok ciddi farklilik gosteriyor. Nerde yapmayi dusunuyorsaniz orayi arayip fiyat alin atiyorum bagcilarla besiktas arasinda 3-4 kat fiyat farki oluyor cunku.

Haftasonu pahalı oluyor işte güzelim herkes haftasonu yaptırmak istiyor çünkü Birde memura mesai parası veriyorlarmış ondan.
E doğal olarak çünkü genel izinler zaten haftasonu olduğu için :) illa ikamet ettiğimiz ilçede gerekir mi yoksa farklı bir ilçede yaptırabilir miyiz?

Aslında bende oda nikahı istiyorumda e şimdi aileler var o yüzden oda nikahına bildiğim kadarıyla kimse giremiyir dimi ? Erkek arkadaşımda verem svaş için falanda 70 tl fln dedi ama
Canım tabiki testlerde paralı ben sadece nikah ücretini söyledim :) odaya giriyor aileler ya benim annem babam kaynanam kayınbabam eşimin dayısı kuzeni ananesi kardeşim vs herkes girdi

Yok canım bize öyle birşey demediler herkes girdi. Evraklar benimde gözümü korkutmuştu ama tahliller 2 güne çıkmıştı direk gidip gün aldık 2 hafta sonraya nikah günü almıştık biz bide nikah memuruna para vermedik yani öyle bişe talep etmedi

Bende ilk defa duydum bunu birde nikah ucretini ayni gun yatiriyordiniz degil mi ? Bu arada bebegini ALLAH size bagislasin canim saglikla kucagina al insallah

Ay bu arada çok duygulandım bizde böyle gğnlerce araştırmıştık herşeyi eşimle beraber paraları hesaplamıştık falan biriktirmiştik Aile sorunlarından... Son anda kayınbabam yanımızda oldu herşeyde ilgilendi gizlice canım benim , inşallah herşey gönlünüzce olur

Bende ilk defa duydum bunu birde nikah ucretini ayni gun yatiriyordiniz degil mi ? Bu arada bebegini ALLAH size bagislasin canim saglikla kucagina al insallah
Gün almaya gittiğimizde yatırdık canım , amiinn inşallah sende bugunleri görürsün canım benim:)

Suan emin ol bende o durumdan geciyorum kimse yok destek olacak ve olmasini istiyorum ne kadar arastirirsam o kadar iyi ona gore birikim yapicam daha gelinligi damatlugi var bunun iyi size yine son anda yetismis kayinbabaniz ALLAH razi olsun ondan :) insallah olur canim benimm bakalim herseyi tamamlayinca buraya evleniyorum diye topik acicam hemen :))

Canım ben beyaz bir elbise giydim uzun straplez eşimde takım elbise yani gelinlik falan giymedik nikahtan bi kaç ay sonra yemeğe gittik gelinlik damatlıkla düğün yapmadık ben istemedim sade bi yemek düzenledik Düğünü gereksiz buluyorum boşa masraf çok zor zamanlar geçirdik ama hep yanyanaydıl birbirimize destek olduk hergün dua ettim ve şuan durumumuz o kadar iyiki herşeyin acısını çıkarıypruz rabbim sevenlere öyle bir yardım ediyorki... Dua et bol bol inşallah hayatın boyunca mutlu olursun canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…