• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bilgi istiyorum bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
25
Merhaba herkese hayırlı akşamlar oncelikle burda anne olmak isteyen evlat hasreti çeken herkes insalllah biran önce yüzünüz güler benim size bir sorum olacaktı ben 1 buçuk yıllık evliyim ve en başından beri çocuk istiyorum ama daha olmadı belki bazilariniza çok erken gelebilir bu sure çok uzun yıllardır isteyenlerin var biliyorum ama mazur görün yeni de olsa gerçekten cook istiyorum yaşım da daha çok çok genç hamile kalmak için bildiğiniz yöntemler varsa yardımcı olur musunuz denemekten zarar gelmeyen seyleri şimdiden teşekkürler:)

Merhaba herkese hayırlı akşamlar oncelikle burda anne olmak isteyen evlat hasreti çeken herkes insalllah biran önce yüzünüz güler benim size bir sorum olacaktı ben 1 buçuk yıllık evliyim ve en başından beri çocuk istiyorum ama daha olmadı belki bazilariniza çok erken gelebilir bu sure çok uzun yıllardır isteyenlerin var biliyorum ama mazur görün yeni de olsa gerçekten cook istiyorum yaşım da daha çok çok genç hamile kalmak için bildiğiniz yöntemler varsa yardımcı olur musunuz denemekten zarar gelmeyen seyleri şimdiden teşekkürler:)
Doktorunuza sorarak sogan kürü uygulayabilirsiniz. Hormon yukseltmesi de yapabiliyormus ama bu kürü kullandigi ay hamile kalan kadinlar var.

Doktorunuza sorarak sogan kürü uygulayabilirsiniz. Hormon yukseltmesi de yapabiliyormus ama bu kürü kullandigi ay hamile kalan kadinlar var.

Hormonlarım gayet normal bozulmasından da korkuyorum ama soğan kürü herşeye faydalı annem bana evlenmeden önce yılda bir defa mutlaka içirirdi acaba ne kadar sıklıkla kullanmam gerek

Hormonlarım gayet normal bozulmasından da korkuyorum ama soğan kürü herşeye faydalı annem bana evlenmeden önce yılda bir defa mutlaka içirirdi acaba ne kadar sıklıkla kullanmam gerek
Youtubeda videolari var. Soğan kürü yazarsaniz saracoğlunun kendi videolarini dinleyebilirsiniz.

Merhabalar ovulasyonla takip etmeye baslamanizi oneriyorum, mutlaka deneyin🙏

Merhaba herkese hayırlı akşamlar oncelikle burda anne olmak isteyen evlat hasreti çeken herkes insalllah biran önce yüzünüz güler benim size bir sorum olacaktı ben 1 buçuk yıllık evliyim ve en başından beri çocuk istiyorum ama daha olmadı belki bazilariniza çok erken gelebilir bu sure çok uzun yıllardır isteyenlerin var biliyorum ama mazur görün yeni de olsa gerçekten cook istiyorum yaşım da daha çok çok genç hamile kalmak için bildiğiniz yöntemler varsa yardımcı olur musunuz denemekten zarar gelmeyen seyleri
hamile misin şuanda acaba yeni gördümde ☺️

Hatmee Hatmee hayır maalesef daha değilim geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım olmadı bu tekrar klomen kullanıyorum hayırlısı 🙃

Hatmee Hatmee hayır maalesef daha değilim geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım olmadı bu tekrar klomen kullanıyorum hayırlısı 🙃
Hatmee Hatmee hayır maalesef daha değilim geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım olmadı bu
Tüp bebek tedavisine mi başladınız

Merhaba bende aynı senin gibiyim canım yaşım genç ve evleneli 1 sene bir ay oluyor ama bende senin gibi okadar çok istiyorumki mevlam ikimizinde yüzünü güldürsün inşallah dün akşam adet oldum ve çok üzüldüm 3 gün gecikmem vardı çok ümitlenmiştim😔 bende soğan kürüne başlayacağım inşallah

Merhaba bende aynı senin gibiyim canım yaşım genç ve evleneli 1 sene bir ay oluyor ama bende senin gibi okadar çok istiyorumki mevlam ikimizinde yüzünü güldürsün inşallah dün akşam adet oldum ve çok üzüldüm 3 gün gecikmem vardı çok ümitlenmiştim😔 bende soğan kürüne başlayacağım inşallah
İnşalllah nasip eder allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 2 sene olcak benim de zamanı var demekki allah hakkımız da hayırlısını versin hayırlı degilse gönlümüzden geçeni bize hayırlı kılsın inşallah üzülme hiçç elbet bir gün kavuşucaz yavrumuza🙏❤️🥰

Folik asid kullanmiyorsan basla istwrsen ayrica bazi kurler var dene ise yariyor canim

Folik asid kullanmiyorsan basla istwrsen ayrica bazi kurler var dene ise yariyor canim
Folik asit kullanıyorum kür denemedim hiç bazen ters tepebiliyormuş ben şansızım herşeyin en kötüsü beni bulduğu için düzgün hormonlarımı bozmaktan korkuyorum

Back
X