• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Bu arada esime yemek yaptim. Yemegini verdim. Film izliyoruz. Boyle seyler yapiyorum :KK70::KK70:
kizlar sizin esleriniz kk ile ilgili ne diyor.?
bu saatte ne yemeğiii..
maşllh hamaratsın. Bn uzanıorum yatağımda :)))
vlla hiç bilgisi yok site hakkında. Sadece takıldığımı goruo o kadar :P
seninki ne dioo

KK yi sevmiyor. Sürekli kime ne yazdım öğrenme çabasında,burası sadece Kadınlara ait merak etme diyorum :)
kizlar benim esimin yaninda yaziyorum su an hicbir sey demez ama bu aralar elinden dusmuyor kiskanamaya basliyorum diyor. Bazen berabet yorum yapıyoruz falan. Sifremi falan da bilir yani hic sorun etmez :-)

bu saatte ne yemeğiii..
maşllh hamaratsın. Bn uzanıorum yatağımda :)))
vlla hiç bilgisi yok site hakkında. Sadece takıldığımı goruo o kadar :p
seninki ne dioo

Evet canim yemek yapiyorum benimki heo bu saatte yer ne yapayim :-)

kız nasıl adını alamadın anlamadımm.
bilerek değiştrdin sonra eski haline mi donmedi
5 hakkim varmış bende uye oldugumdan beri
butun hepsini kullandım:KK14:.Bu isimden memnun olmadigim icin tekrar black_women i almak istediğimi kazen beyden rica ettim oda yapabileceğimiz bisey yok bu isimle devam edeceksiniz dedi :KK55:

butun hepsini kullandım:KK14:.Bu isimden memnun olmadigim icin tekrar black_women i almak istediğimi kazen beyden rica ettim oda yapabileceğimiz bisey yok bu isimle devam edeceksiniz dedi :KK55:

Abla bence amberin daha bi cool sanki. Ben bunu daha cok begendim..

kizlar benim esimin yaninda yaziyorum su an hicbir sey demez ama bu aralar elinden dusmuyor kiskanamaya basliyorum diyor. Bazen berabet yorum yapıyoruz falan. Sifremi falan da bilir yani hic sorun etmez :-)

Evet canim yemek yapiyorum benimki heo bu saatte yer ne yapayim :-)

ayybnimki bole çekişmeli konular olduğunu bilmiyoo :P şifremi ona veremem :D aylarca ban yerim kesin onun yorumlarıyla

:D black women ii di yaa. Bide bi sure sonra insanları nickleriyle tanıosun. Gorsellik olmadığı için birbirimizi tanıdığımız kimliğimiz nick oluyo..

@Bilgece Duygusal biraz canım evet..
Ben çocukluğumu özledim en çok..
Hiçbirşey bilmediğim zamanları..
Dünyanın iyi bir yer olduğunu bildiğim zamanları..

Benim de eşim yanımda şifremi bilir, yıllardır takip ederdim siteyi,
yeni üye oldum ama. hatta kullanıcı adımı beraber bulduk. Öyle canım..

Ha bide girdiğim konulara göz gezdirince "sanane milleti özelinden" diyo,genelde haftasonu açılan bomba gibi fake konular varya hele onlara girdiğimi görünce ifrit oluyo En Büyük KK

ayybnimki bole çekişmeli konular olduğunu bilmiyoo :p şifremi ona veremem :KK70: aylarca ban yerim kesin onun yorumlarıyla

Hahaha yok valla benim esim hayatta girip yazmaz. Ya aslinda ikimizin her şifresi ayni oldugu icin biliyuor bunu da. Arada bakiyorim kafasini getirmis okuyor. Bazen soyle kotu konular olunca girme suraya bak psikolojin bozulacak diyoe :-) :-)

Amaaan eşcinsel konusu devam ediyo daha artik sabaha kadar yazarlar :KK14:
Off valla. Okumuyorum ben peh.. :-)

Hahaha yok valla benim esim hayatta girip yazmaz. Ya aslinda ikimizin her şifresi ayni oldugu icin biliyuor bunu da. Arada bakiyorim kafasini getirmis okuyor. Bazen soyle kotu konular olunca girme suraya bak psikolojin bozulacak diyoe :-) :-)

Off valla. Okumuyorum ben peh.. :-)
doğru haklı :-) sakın baak ban man yookk. Çook ozleriz seni,yoksaa :15:

:KK70: black women ii di yaa. Bide bi sure sonra insanları nickleriyle tanıosun. Gorsellik olmadığı için birbirimizi tanıdığımız kimliğimiz nick oluyo..
Evet iyismisde ben kiymetini bilememisim :KK69:

Senin profil resimden bi uye daha kullaniyo bende karıştırdım gecen gun o_O

@Bilgece Duygusal biraz canım evet..
Ben çocukluğumu özledim en çok..
Hiçbirşey bilmediğim zamanları..
Dünyanın iyi bir yer olduğunu bildiğim zamanları..

Benim de eşim yanımda şifremi bilir, yıllardır takip ederdim siteyi,
yeni üye oldum ama. hatta kullanıcı adımı beraber bulduk. Öyle canım..

Ben sozluyken uye olmustum nisan kiyafetim icin. Evlenince girneye basladim. Evde tek kalinca ben de buraya sardim. Esim de bastan beri biliyor. Herkesi taniyor nerdeyse :-)
Benim de çocukluğum cok guzeldi ama her zaman kendi icinde güzel bana gore. Bu kadar kotulugun arasinda temiz kalabilmek cok guzrl..

Ha bide girdiğim konulara göz gezdirince "sanane milleti özelinden" diyo,genelde haftasonu açılan bomba gibi fake konular varya hele onlara girdiğimi görünce ifrit oluyo En Büyük KK
he aynen benimki valla :-)

Back
X