Bilgece ile Sohbete ;)))

Muglaya gitmek var hayalimde, azmaga ayaklarimi sokmak :KK68:
Amin insallah canim.
Peki baska sehire gitme durumun var mi evlenince?
aaa gel ben seni gezdiririm severim ben azmak akyaka taraflarını :))

evet şimdilik kendi memleketime gitmek istiyorum ama evlilik durumunda nasıl olur ne olur bilmiyorum hayırlısı.

Ayy sen de mi aynıydin. Geçmiş olsun canım. :KK19:

Acizane kul Acizane kul canim.sen ne oldugunu anlatmadin? Bugun neden moralin o kadar kotuydu??

Canım nasılsın? Toparlanmışsındır inşallah. Kızın da iyi mi?

Geçmiş olsun canım, nasıl oldu başın?

Arkadaşlar teşekkür ederim. Düne göre daha iyiyim. Böyle nereye kadar gidecek onu da bilmiyorum. Dün eşime çok sinirlendim. Konuşmuyoruz hatta boşanmayı düşünüyoruz. Her şeye rağmen kızım için sükunetimi koruyor fevri davranmamaya çalışıyorum ama olmuyor.

Burdan çıktım namaz kılmak için ya tv de "şimdi ne yapmalı" diye bir program onu izliyordum. Sunucular kadın!!!
Ben namaza durdum. Söylenmeye başladı.
"Bu salaklar ne diyor? Akıl veren çok..."

Diyeceksiniz ki bu kadar sinirlenecek ne var?

Adam kendi aklından başka akıl beğenmiyor. Ben salağım, ailem salak, arkadaşlarım salak, çevrem salak, salak oğlu salak.[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun canim :( Insanin evinde ki huzur cok önemli... Yuva kurmasi ne kadar zor ise yikmasi da bir o kadar kolay. Yasadiklarini bilemem ama bosanmayi düsündügüne göre bir bu olay degildir...

Günaydın cümleten :)
Bi' gün katılırsın canım, görmek isteriz aramızda seni.
Yine bekleriz
:KK39:
Hosgeldin canim :-*

aaa gel ben seni gezdiririm severim ben azmak akyaka taraflarını :))

evet şimdilik kendi memleketime gitmek istiyorum ama evlilik durumunda nasıl olur ne olur bilmiyorum hayırlısı.
Cok isterim gelmeyi de zor :) hep baska birseyler cikiyor dolayisiyla da erteleniyor. Hayirlisi bakalim :)
Hayirli bir es deyince ben hemen birini aramaya basladim :KK48: kusadasi taraflarina gidermisin? :KK48:

öncesi var mı bu olayın sadece bundan dolayı boşanılmaz ki canım benim sakinleşmediniz mi daha ?

Elbette canım. Bunun için değil ki?
Epeydir var. Ben de zaten o programı onun için izliyordum. Belki fikrim değişir diye. Bitti benim için çoktan lakin kızım...
Ya ben istişare yapıyorum ailemle, arkadaşlarimla bir Allah ın kulu boşan demezken, bunun dik kafalı kimseyi beğenmeyen halleri çıldırtıyor beni. Salak Kadınlar aşağı, salak Kadınlar yukarı.
Şimdi bu adam hak ediyor mu bu sabrı?
Ya neler var arkadaşım neler? Tükendim artık.

Son düzenleme:
Canım nasılsın? Toparlanmışsındır inşallah. Kızın da iyi mi?

Geçmiş olsun canım, nasıl oldu başın?

Arkadaşlar teşekkür ederim. Düne göre daha iyiyim. Böyle nereye kadar gidecek onu da bilmiyorum. Dün eşime çok sinirlendim. Konuşmuyoruz hatta boşanmayı düşünüyoruz. Her şeye rağmen kızım için sükunetimi koruyor fevri davranmamaya çalışıyorum ama olmuyor.

Burdan çıktım namaz kılmak için ya tv de "şimdi ne yapmalı" diye bir program onu izliyordum. Sunucular kadın!!!
Ben namaza durdum. Söylenmeye başladı.
"Bu salaklar ne diyor? Akıl veren çok..."

Diyeceksiniz ki bu kadar sinirlenecek ne var?

Adam kendi aklından başka akıl beğenmiyor. Ben salağım, ailem salak, arkadaşlarım salak, çevrem salak, salak oğlu salak.
Allah yardimcin olsun canim :KK43: Insanin evinde ki huzur cok önemli... Yuva kurmasi ne kadar zor ise yikmasi da bir o kadar kolay. Yasadiklarini bilemem ama bosanmayi düsündügüne göre bir bu olay degildir...

Hosgeldin canim :-*[/QUOTE]

Sağol canım evet aynen öyle. Çok zormuş. Boşanma fikri uzun zamandır gündemde. Arkadaşım bildiğin gibi değil. Tüm yaşam enerjim gitti.

Allah yardimcin olsun canim :KK43: Insanin evinde ki huzur cok önemli... Yuva kurmasi ne kadar zor ise yikmasi da bir o kadar kolay. Yasadiklarini bilemem ama bosanmayi düsündügüne göre bir bu olay degildir...

Hosgeldin canim :-*

Sağol canım evet aynen öyle. Çok zormuş. Boşanma fikri uzun zamandır gündemde. Arkadaşım bildiğin gibi değil. Tüm yaşam enerjim gitti.
Kiyamam ya, dedigim gibi mutlaka hakli sebeplerin vardir. Istisare yapiyorum fikir danisiyorum herkes bosanmamamdan yana demissin, dolayisiyla sende cok emin degilsin galiba ne yapmak istedigine.
Kizin da büyük bir etken... Istihare ye yatsanda Rabbim sana senin icin neyin hayirli oldugunu gösterse?

Kiyamam ya, dedigim gibi mutlaka hakli sebeplerin vardir. Istisare yapiyorum fikir danisiyorum herkes bosanmamamdan yana demissin, dolayisiyla sende cok emin degilsin galiba ne yapmak istedigine.
Kizin da büyük bir etken... Istihare ye yatsanda Rabbim sana senin icin neyin hayirli oldugunu gösterse?

İşte korkuyorum istihare yapmaya...

Sevgi yok saygı yok. Sadece kızım için!!! Bana kalsa saniye durmam. O derece yani.

Sevgi yok saygı yok. Sadece kızım için!!! Bana kalsa saniye durmam. O derece yani.

Günaydın canım Allah yardımcın olsun. Severek mi evlendin?
İşte imtihan dünyası, bak benim de bebeğim olmuyor..
Hamd olsun başka bi eksikliğimiz yok eşimle..
İyi anlaşırız, severek evlendik fakat dediğim gibi
aşkımızın meyvesini daha alamadık.
Herkesin farklı bi' sıkıntısı oluyo..
Bu dünyada dört dörtlük kimseyi görmedim ben..
İmtihandayız.. Sabırlı olman gerekir herşeyden önce
sanırım minik kızın var.. Ne güzel canım
Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin..

Elbette canım. Bunun için değil ki?
Epeydir var. Ben de zaten o programı onun için izliyordum. Belki fikrim değişir diye. Bitti benim için çoktan lakin kızım...
Ya ben istişare yapıyorum ailemle, arkadaşlarimla bir Allah ın kulu boşan demezken, bunun dik kafalı kimseyi beğenmeyen halleri çıldırtıyor beni. Salak Kadınlar aşağı, salak Kadınlar yukarı.
Şimdi bu adam hak ediyor mu bu sabrı?
Ya neler var arkadaşım neler? Tükendim artık.
birikmiş artık belli ki :(
hep mi böyleydi eşin? kendi kızkardeşi annesine falan nasıl ki bakışı nasıl bi sığlık o öyle.
ne diyebilirim ki? hiç ayrı kalmayı denediniz mi?

Kahvenin kokusunu alırım ben yapmadin kandirma beni:63:
Bugünkü kahvende benden olsun
smiley-und-kaffee.gif

E-brulim E-brulim hoş bulduk, nasılsın?
Sükür canim, seni sormali?

Sonucundan korkuyorsun...
Sen bilirsin tabi ama bence yapip kafani rahatlatmak varken kendine zulüm ediyorsun.
Annelik cok farkli bir duygu, kendine kiyarsin evladinin sacinin teline zarar gelsin istemezsin. Sende kizin icin fedakarlik yapiyorsun ama ilk ayrilan anne baba da siz degilsiniz ki? Sakin yanlis anlama ben yikma taraftari degilim, sadece biraz kendini de düsünmeni saglamak istiyorum. Eger sen iyi olursan kizinda iyi olur.

Cok isterim gelmeyi de zor :) hep baska birseyler cikiyor dolayisiyla da erteleniyor. Hayirlisi bakalim :)
Hayirli bir es deyince ben hemen birini aramaya basladim :KK48: kusadasi taraflarina gidermisin? :KK48:
ayy kısmetim çıktı a dostlar :)))
kısmet canım bu işler. sanırım çok uzaklara gitmek istemiyorum kuşadası yakınmış. biçok memleketlimi uzaklardalar diye istemedim. türkiyenin bi köşesine gitme fikri korkutuyo beni :)

Arkadaşım Allah kalbine ferahlık versin, son zamanlarda ciddi ciddi boşanmayı düşünen ama çaresizlikten katlanan bir insanım, bir kadın kolay kolay boşanma lafını etmez çok haklı sebepleri vardır.

Sevgi ve saygı olmayınca o yuvada huzur olmuyor, burda olsa aile terapistine gidicem de yok hoş olsada eşim kendini pürü pak sanıp beni suçlamaya bayıldığı için kabul etmez.

Senin eşin nasıl bu konuda hatalarının farkında mı yoksa hep seni suçlayıp benim gibi eşi bulmuşsun diyenlerden mi?

Eğer kabul ediyorsa aile terapistine gitseniz.

Günaydın canım Allah yardımcın olsun. Severek mi evlendin?
İşte imtihan dünyası, bak benim de bebeğim olmuyor..
Hamd olsun başka bi eksikliğimiz yok eşimle..
İyi anlaşırız, severek evlendik fakat dediğim gibi
aşkımızın meyvesini daha alamadık.
Herkesin farklı bi' sıkıntısı oluyo..
Bu dünyada dört dörtlük kimseyi görmedim ben..
İmtihandayız.. Sabırlı olman gerekir herşeyden önce
sanırım minik kızın var.. Ne güzel canım
Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin..

Günaydın canım. Allah razı olsun.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, mutluluğunuz daim olsun.
Evet severek malesef... 3 buçuk yaşında bir kızım var. Amin canim.

Çok zor inan. Her şey tükendi. Hiç iyi değilim. Sinirim çocuktan çıkıyor. Ben mutsuzum çünkü...
Offf bilemiyorum :KK43: ruhumu bir kafese koymuşlar sanki...

ayy kısmetim çıktı a dostlar :)))
kısmet canım bu işler. sanırım çok uzaklara gitmek istemiyorum kuşadası yakınmış. biçok memleketlimi uzaklardalar diye istemedim. türkiyenin bi köşesine gitme fikri korkutuyo beni :)
Hihim var bizde de bir genc delikanli :KK22:Nasip kismet hayirlisi olsun...
Insan tanimadigi bilmedigi yerlere gitmek istemiyor korkmakta cok haklisin.
Bende seninle ayni düsüncelere sahibim, kültür farkli, belki lisan farkli, yemekleri, insanlari... :KK14:

Bugünkü kahvende benden olsun
smiley-und-kaffee.gif

Sükür canim, seni sormali?

Sonucundan korkuyorsun...
Sen bilirsin tabi ama bence yapip kafani rahatlatmak varken kendine zulüm ediyorsun.
Annelik cok farkli bir duygu, kendine kiyarsin evladinin sacinin teline zarar gelsin istemezsin. Sende kizin icin fedakarlik yapiyorsun ama ilk ayrilan anne baba da siz degilsiniz ki? Sakin yanlis anlama ben yikma taraftari degilim, sadece biraz kendini de düsünmeni saglamak istiyorum. Eger sen iyi olursan kizinda iyi olur.
Ooo canim benim ellerine kollarina sağlık ;)

Back
X