Bilgece ile Sohbete ;)))

Bende bu ay 3 gün erken oldum, cok karnim agiriyor :KK43:
Her ay beklemenin ne demek oldugunu ve sonucunda hayal kirikligi yasamanin nasil birsey oldugunu iyi bildigim icin sana birseyler söyleyipte seni ümitlendirmek istemiyorum. Biz dualarimizi eksik etmeyelim, hayirlisiysa olur.

Aynen canim aynen hayirlisiysa olsun insallah. Eger gebe olursam mucize bebek diyecegim :-) cunku piknikte karnima cok siddetli top geldi, cok kostum, eltimin kizini tasidim kac kere. Yatak yorgan tasidim.
Eger hamileysem ki insallah hayirlisiyla hamileyimdir bebegim cok guclu diyeceğim :-) :-) :-)
Rabbim ikimizin de yuzunu hayirlisiyla guldursun canim..

Aynen canim aynen hayirlisiysa olsun insallah. Eger gebe olursam mucize bebek diyecegim :-) cunku piknikte karnima cok siddetli top geldi, cok kostum, eltimin kizini tasidim kac kere. Yatak yorgan tasidim.
Eger hamileysem ki insallah hayirlisiyla hamileyimdir bebegim cok guclu diyeceğim :-) :-) :-)
Ismini de mucize koyarsin artik :KK48:
Canim birsey olacagi varsa sen ister agir kaldir, ister ilac ic, ister hic kipirdamadan yat olur.
Gecenlerde okumustum, anne hamile oldugunu bilmeden yaptigi seyler cocuga zarar vermezmis :KK51:
Amin gülüm insallah, Rabbim tüm arzu edenlerin hasretini dindirsin.
Bu arada test yapmayi düsünmüyormusun?

Belli hamilelik belirtisi, belki psikolojik, belki de üşütmüşsündür (bulantı)... Hepsi olabilir canım. Bende bu sabah güne regl ile gözümü açtım :63:

Ayy ben de dün regl olmaliydim sancim da vardi lavaboya gittim cok afedersin süt renginde bol bol akintim oldu olmadim.
Bugun de daha ne gelen var ne giden. Kendimde herhangi bir degisiklik de hissetmiyorum aslinda. Mesela goguslerim sismedi bu ay, mesela her reglimde canim tatli cekerdi cekmedi.
Gebelik olabilir deyip hayal kırıklığına da ugramak istemiyorum yaa. Bilemedim ki :KK43:

kıyamam Allah kimseyi aratmasın hayırlı evlatlar versin kızlar dua edelim inşallah.

Canım günaydın deyip çıkıcaktım pc açtım ama bebeğim ağlıyor ve bu mesajını gördüm sabah tam da aklımdan bu geçti dedim ki bilgece bebek istiyordu piknikte hopladı zıpladı ya hamileyse diye hatta hep böyle ağır işler vs. sonucu beklenen bebek geliyor dedim kendi kendime:) inşallah gönlümden geçen doğrudur:)

Mesajı görünce yazmadan edemediö

Günaydın herkese, sayfalar ilerlemiş sohbete dahil olamadım yine:) bugün katılmak ümidiyle şimdilik hoşçakalın:)

canım ben muğlada memurum. Amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim. şöyle hayırlı imanlı :)
Muglaya gitmek var hayalimde, azmaga ayaklarimi sokmak :KK68:
Amin insallah canim.
Peki baska sehire gitme durumun var mi evlenince?

geçmiş olsun bilgece ve acizane.

Teşekkür ederim canım.

bugün sabahtan beri geçmeyen bi başağrım var hayırlara çıksın. ilaçda geçirmedi napsam bilemedim. uyuyamam da böyle.yarın iş var öff

Ayy sen de mi aynıydin. Geçmiş olsun canım. :KK19:

Acizane kul Acizane kul canim.sen ne oldugunu anlatmadin? Bugun neden moralin o kadar kotuydu??[/QUOTE]

Canım nasılsın? Toparlanmışsındır inşallah. Kızın da iyi mi?

Geçmiş olsun canım, nasıl oldu başın?[/QUOTE]

Arkadaşlar teşekkür ederim. Düne göre daha iyiyim. Böyle nereye kadar gidecek onu da bilmiyorum. Dün eşime çok sinirlendim. Konuşmuyoruz hatta boşanmayı düşünüyoruz. Her şeye rağmen kızım için sükunetimi koruyor fevri davranmamaya çalışıyorum ama olmuyor.

Burdan çıktım namaz kılmak için ya tv de "şimdi ne yapmalı" diye bir program onu izliyordum. Sunucular kadın!!!
Ben namaza durdum. Söylenmeye başladı.
"Bu salaklar ne diyor? Akıl veren çok..."

Diyeceksiniz ki bu kadar sinirlenecek ne var?

Adam kendi aklından başka akıl beğenmiyor. Ben salağım, ailem salak, arkadaşlarım salak, çevrem salak, salak oğlu salak.

Günaydın herkese, sayfalar ilerlemiş sohbete dahil olamadım yine:) bugün katılmak ümidiyle şimdilik hoşçakalın:)

Günaydın cümleten :)
Bi' gün katılırsın canım, görmek isteriz aramızda seni.
Yine bekleriz
:KK39:

Back
X