Bilgece ile Sohbete ;)))

geçmiş olsun bilgece ve acizane.

bugün sabahtan beri geçmeyen bi başağrım var hayırlara çıksın. ilaçda geçirmedi napsam bilemedim. uyuyamam da böyle.yarın iş var öff

Canim sanirim telefona ya da bilgisayara bakmaktan. Benim de vardi biraz esimle ilgilendim çay falan ictik gecti şükür. Uyursan gecer kesin..

Yok tamam canim ben de ozelden mune ablaya durumu izah ettim. Insallah banlanmam. Birileri takip edip kibliyor beni. Bak su an bile 6 tanr ziyaretci okuyor Allah bilir kimlikleri belli olmasin diye ziyaretci olarak okuyorlardir. :-)
İyi bari benim yüzümden banlanırsan çok üzülürüm inşallah bir şey olmaz o_O gerçekten mi aa :KK57:

İyi bari benim yüzümden banlanırsan çok üzülürüm inşallah bir şey olmaz o_O gerçekten mi aa :KK57:
Bak su an 9 ziyaretçi oldu her gece baya kisi okuyor burayi.belki de acigimi yakalamak istiyorlardir hahahaha :-) :-) :-) bura geyik topigi ahali burda her sey serbest kufur olmadigi surece..

Canim sanirim telefona ya da bilgisayara bakmaktan. Benim de vardi biraz esimle ilgilendim çay falan ictik gecti şükür. Uyursan gecer kesin..
olabilir bilgece ama sabah kalktığımdan beri var. uyumaya çalışayım olmazsa. hadi hayırlı geceler olsun size. çok eğlenmeyin aklım burda kalmasın :D

Kizlar bir kac gundur fena halde sabahlari mide kazinmasi oluyor bende. Hem de cok fena resmen yemek borusundan mideye kadar her yer fena kaziniyor. Bi bulanti hissi var ama bulanmiyor. Cok tuhaf haldeyim. Neden olur ki bu acaba??
Saat daha 7 olmamis o yuzden uyuyamiyorum..

Günaydın kızlar :KK68:

Teşekkür ederim canımm :KK66:

Sağol Ablacığım :KK66:
Ayy valla baya ütüledim ama sonlara benim gibi ütülemeyi seven insanın bile içi sıkıldı :KK70: :KK70: :KK70:
Hehehe hayy hayy Abla yarın size geleyim o zaman ;D :KK70: :KK70:
Ablam bugün bekliyorum bak :)))
Ellerine sağlık, ne güzel annene yardımcı oluyorsun.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Zeytin yağı aklıma gelmedi. Onu da deneyim.

Yara izi kremleri faydası var ama geç geçiriyor, bilemiyorum canım. Lips çok etkili ama, kullandığınım...

Aloevera çiçeği mi? Nerden temin edebilirim acaba canım?

Sana da geçmiş olsun Bilgece canım.
Canım nasılsın? Toparlanmışsındır inşallah. Kızın da iyi mi?

geçmiş olsun bilgece ve acizane.

bugün sabahtan beri geçmeyen bi başağrım var hayırlara çıksın. ilaçda geçirmedi napsam bilemedim. uyuyamam da böyle.yarın iş var öff
Geçmiş olsun canım, nasıl oldu başın?

Kizlar bir kac gundur fena halde sabahlari mide kazinmasi oluyor bende. Hem de cok fena resmen yemek borusundan mideye kadar her yer fena kaziniyor. Bi bulanti hissi var ama bulanmiyor. Cok tuhaf haldeyim. Neden olur ki bu acaba??
Saat daha 7 olmamis o yuzden uyuyamiyorum..
Belli hamilelik belirtisi, belki psikolojik, belki de üşütmüşsündür (bulantı)... Hepsi olabilir canım. Bende bu sabah güne regl ile gözümü açtım :63:

Belli hamilelik belirtisi, belki psikolojik, belki de üşütmüşsündür (bulantı)... Hepsi olabilir canım. Bende bu sabah güne regl ile gözümü açtım :63:

Ayy ben de dün regl olmaliydim sancim da vardi lavaboya gittim cok afedersin süt renginde bol bol akintim oldu olmadim.
Bugun de daha ne gelen var ne giden. Kendimde herhangi bir degisiklik de hissetmiyorum aslinda. Mesela goguslerim sismedi bu ay, mesela her reglimde canim tatli cekerdi cekmedi.
Gebelik olabilir deyip hayal kırıklığına da ugramak istemiyorum yaa. Bilemedim ki :KK43:

Ayy ben de dün regl olmaliydim sancim da vardi lavaboya gittim cok afedersin süt renginde bol bol akintim oldu olmadim.
Bugun de daha ne gelen var ne giden. Kendimde herhangi bir degisiklik de hissetmiyorum aslinda. Mesela goguslerim sismedi bu ay, mesela her reglimde canim tatli cekerdi cekmedi.
Gebelik olabilir deyip hayal kırıklığına da ugramak istemiyorum yaa. Bilemedim ki :KK43:
Bende bu ay 3 gün erken oldum, cok karnim agiriyor :(
Her ay beklemenin ne demek oldugunu ve sonucunda hayal kirikligi yasamanin nasil birsey oldugunu iyi bildigim icin sana birseyler söyleyipte seni ümitlendirmek istemiyorum. Biz dualarimizi eksik etmeyelim, hayirlisiysa olur.

Back
X