Bilgece ile Sohbete ;)))

Arkadaşlar kızım yine düştü yürüyüş yaparken :KK43: şu an krem sürdüm, aloeveranın lipsi, iyi geliyor ancak izleri gitmiyor. :KK43: canım sıkılıyor çok.
Ne yapmalıyım?
Çok geçmiş olsun canım. Acaba zeytinyağının faydası olur mu? Benim kardeşim kafasını direğe vurmuştu hemen zeytinyağı sürdük morarmadı bile.

Arkadaşlar kızım yine düştü yürüyüş yaparken :KK43: şu an krem sürdüm, aloeveranın lipsi, iyi geliyor ancak izleri gitmiyor. :KK43: canım sıkılıyor çok.
Ne yapmalıyım?
geçmiş olsun canım kaç yaşında ki kızın aleoveranın çiçeği var içindeki jeli sürüyorsun çokk iyi geliyor sivlce yara yanık izlerine hepsinee

Ne yapmalıyım?
Benimde çok yara izim var şu ameliyat izlerini geçirmek için satılan kremlerden almayı düşünüyorum işe yarar mı acaba? o_O

Hoşbulduk Piraye'cim en son kahvede kalmıştık dimi? :KK50:

Ne yapmalıyım?

Ayy canim ya cok gecmis olsun. Inan benim de hicbir fikrim yok. Benim de esim hasta o yuzden herkese hayii geceler. Yarin da girmeyebilirim. Opuldunuz kizlar..

Ayy canim ya cok gecmis olsun. Inan benim de hicbir fikrim yok. Benim de esim hasta o yuzden herkese hayii geceler. Yarin da girmeyebilirim. Opuldunuz kizlar..
Geçmiş olsun sizede canım, hayırlı geceler. Bende yavaştan yatmaya hazırlanıyorum. Iyi geceler herkese :-*

İyi geceler yavru kuş.. Tatlı rüyalar..
Geçmiş olsun..

Slmm naber kızlar.

Selam jizlar hos geldiniz sefa getirdiniz. Bu saatte genelde hepimiz çıkıyoruz benim eism geliyor falan. O yuzden hep gelin tabiki ama bizim oldugumjz saatlerde daha iyi muhabbet ederiz. Ama kendinizi tanitin. Ervam sen tanitmistin sanirim degil mi? Yoksa evimm miudi o ya? Hatirlamiyor olabilirim kusura bakmaaa lutfeb

Selam jizlar hos geldiniz sefa getirdiniz. Bu saatte genelde hepimiz çıkıyoruz benim eism geliyor falan. O yuzden hep gelin tabiki ama bizim oldugumjz saatlerde daha iyi muhabbet ederiz. Ama kendinizi tanitin. Ervam sen tanitmistin sanirim degil mi? Yoksa evimm miudi o ya? Hatirlamiyor olabilirim kusura bakmaaa lutfeb
ben yarın geliyim o zaman:KK53::KK53::KK53:

Evet tatlm ervaamm di yok önemli değil fazla gelemiyorum araniza malum bebek küçük onla uğraşıyordum çoğu zaman anlatmıştır daha önce..
Ya sen olmasan selamimizi alan yoktu..

Back
X