Bilgece ile Sohbete ;)))

Ya mesela bi düğüne gidicem iki tarafta akraba olunca herseye dikkat etmen gerekiyo. Ya da annemde bi gün kalınca orada akraba dolu el alem ne der durumları yanii :KK47:

bizde de tam tersi once aileler konusmus ama karar benimdi tabii :KK73:
hee tamam simdi anladim. Amaan esler mutlu olsun gerisi bos..

oda devlet memuru benden 1 yaş büüyk 51 gün sonra askerden dönecek gitmeden önc bişeyler yapmak istedi ama ben hazır olamadım korktm gelecek hala hazır olamadım yani ben hazrımda aileme açılamadım onun ailesi biliyor beni çokta seviyorlar yani öyle görünüyor çok şükür işte dönüyorum artk söylesen diyor da ben cesaret edemedm bir türlüüü
canim soyle.muhakkak annene. Seni yemezler merak etme. Ciddi ciddi konus.

:KK70: :KK70: :KK70: halbuki güzellikle sorsa bende güzellikle anlatırım deilmi kendisi böyle istiyor canım annem :*
Ee yaniii :))))

Ya mesela bi düğüne gidicem iki tarafta akraba olunca herseye dikkat etmen gerekiyo. Ya da annemde bi gün kalınca orada akraba dolu el alem ne der durumları yanii :KK47:

bizde de tam tersi once aileler konusmus ama karar benimdi tabii :KK73:
Haklısın canım, milletin ağzı laçka, laf çıkarmaya pek meraklılar. Durum böyle oluncada herşeye dikkat etmek gerekiyor.

oda devlet memuru benden 1 yaş büüyk 51 gün sonra askerden dönecek gitmeden önc bişeyler yapmak istedi ama ben hazır olamadım korktm gelecek hala hazır olamadım yani ben hazrımda aileme açılamadım onun ailesi biliyor beni çokta seviyorlar yani öyle görünüyor çok şükür işte dönüyorum artk söylesen diyor da ben cesaret edemedm bir türlüüü
ALLAH kavuştursun, hayırlı tezkereler :)
Bencede artık söyle canım, sevdiceğinin de sabrı bir yere kadar.

Bir mesaj atayım da gideyim dedim :KK66: :KK66:
En sevdiğim işi Ütü yapmaya gidiyorum kızlar yine görüşürüz :KK66: Unutmayınn beni:KK45::KK48:
Yine mesaj atarın inşallah :KK66:
Kolay gelsin canım, çok seviyorsan bir ara bana da gel :)))

hee tamam simdi anladim. Amaan esler mutlu olsun gerisi bos..

canim soyle.muhakkak annene. Seni yemezler merak etme. Ciddi ciddi konus.
yemezler canımda ben istedikten sonra olur inş zaten amaa gönülleri kalmasın kırılmasnar severk isteyerk versinler benden yana üzülmesinler istiyorum çok taktım bu konuyu ya aylardır varya ne stres yaptım kuzum bir bilsenn ama çok tşk ederm sizlere hepinize mantıklı olan olması gerkenleri söylednz bana yok derse bidaha sölerm bi daha bidaha derken elbet olur inş. bana yön verdiğinz için öpüyorum hepinizi :KK15::KK15::KK15:

Senin bana onerebilecegin kitap var mi canim? Ay herkes bi yerden geldi cok güldüm bende :KK70:

benim kitap okuma gecmisim pekde uxun degil yeni basladim sayilir,
Khaled hosseini nin ve daglar yankilandi kitabi guzeldi akici icerigi var SIKILMADIM HIC Okurken.
eger benim gibi panik atak anksiyete den dertliysen ugur kosarin kitaplarini tavsiye ederim
Allah de øtesini birak
Bana Allah yeter
Rabbin icin sabret bu kitaplari okurken rahatliyorum SIKINTI DIYE BISEY kalmiyor.
Allah de øtesini birak 2 de cikti.
Kahraman tazeoglunun bukre isimli romanini okudum tavsiye uzerine ama o kadarda anlatildigi gibi aman aman bi kitap degildi ama okudum bitti.
ha bide mahpeyker kosem sultanin hayatini anlatan kitabi okudum oda iyiydi yazari demet altinyeleklioglu.

şimcikk dostlar size bir sorum olacak akıl danışmak istiyorum bunun için konu açmakta istemiyorum... özellikle evli veya nişanlı olan arkadaşlarımın dikkatine... benim 2 yıllık bir ilişkim var ve evlenmk istiyorum yuvam olsun benmde istiyorum ama bunu aileme nasıl söylemeliyim yanisizler ne yaptnız ne dedinz nasıl tepki aldınız? cesarete ihtiyacım var benm bu konuda :KK43:

gorucu usulu ile evlendim hic yardimci olamiyacagim bu konuda :KK43:
Allah rahmet eylesin kızlar.

Görücü usulü güzel de aynı köyden olmak hiç güzel değil :63:

aa niye kiz bende esimle ayni koyluyuz bi zararini gormedim o_O

yemezler canımda ben istedikten sonra olur inş zaten amaa gönülleri kalmasın kırılmasnar severk isteyerk versinler benden yana üzülmesinler istiyorum çok taktım bu konuyu ya aylardır varya ne stres yaptım kuzum bir bilsenn ama çok tşk ederm sizlere hepinize mantıklı olan olması gerkenleri söylednz bana yok derse bidaha sölerm bi daha bidaha derken elbet olur inş. bana yön verdiğinz için öpüyorum hepinizi :KK15::KK15::KK15:

Rica ederiz canim her zaman. Insallah annen hayirli karari verir..

ya ben kore dizisini bulamadim buldumda bi kac tane o sitelerde surekli reklam sayfasi aciliyor.
survivor ozliyoruz SIKILDIM artik bu yarismadan deli gibi anca bagiriyorlar :mad::mad::mad:
kafam agridi :mad:
Canim koreanturk var orda. Izliyorum ben. Sana lie to me yi oneririm. Ya da secret garden. Ben bunlair cok begenmistim ozellikle.

benim :KK60:kitap okuma gecmisim pekde uxun degil yeni basladim sayilir,
Khaled hosseini nin ve daglar yankilandi kitabi guzeldi akici icerigi var SIKILMADIM HIC Okurken.
eger benim gibi panik atak anksiyete den dertliysen ugur kosarin kitaplarini tavsiye ederim
Allah de øtesini birak
Bana Allah yeter
Rabbin icin sabret bu kitaplari okurken rahatliyorum SIKINTI DIYE BISEY kalmiyor.
Allah de øtesini birak 2 de cikti.
Kahraman tazeoglunun bukre isimli romanini okudum tavsiye uzerine ama o kadarda anlatildigi gibi aman aman bi kitap degildi ama okudum bitti.
ha bide mahpeyker kosem sultanin hayatini anlatan kitabi okudum oda iyiydi yazari demet altinyeleklioglu.

gorucu usulu ile evlendim hic yardimci olamiyacagim bu konuda :KK43:

aa niye kiz bende esimle ayni koyluyuz bi zararini gormedim o_O
sağol canım özetlerine bakayım bi:KK19:

Back
X