Bilgece ile Sohbete ;)))

Yok be canım çağırmadım, hamilelikte ilk ayım ondan dikkat ediyorum sadece=)
Benden de iyilik şekerim..

Yarın kuzum, inşallah..

:KK66: :anneadayı::anneadayı::emir_bebek:

Enyalios Ablaaaaa....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Dularım,dualarımız kabul olmuş..:KK68::KK68::KK68:
Şükürler olsun Rabbimize...Vallahi sizin adınıza çok sevindim.^_^ Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
İnşallah ilk kontrolde güzel geçmiştir.
Darısı @Bilgece Ablanın başına inşallah :KK66:

Bu arada ablacığım sizden müjdeli haber için bir mesaj yada isim etiketi beklerdim hani..:KK51:

Günaydınnn...:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Erkenden uyandım ama şimdi yazayım dedim. :)
Bayadır sohbetten bildirim gelmiyordu.Bir bakayım dedim güzel hayırlı mesajlar okuyu verdim... :)

GEÇMİŞ BAYRAMINIZ DA MÜBAREK OLSUN.. :KK66:

Amaninnnn canimsinnn hos geldin nerelerdesin ne yaptin? O kadar cok merak ettim ki anlatamam..

Hoş buldum canimmmmm benimmm:KK19::KK60: Tekrar bekar yaşamaya hazırlanıyordum ama eşimin eniştesi devreye girdi. Tekrar barıştık. Ikinizde deli misiniz, basit şeyler için yuva yıkılır mı? :KK67:offf net çok yavaş bilgecem.

Hoş buldum canimmmmm benimmm:KK19::KK60: Tekrar bekar yaşamaya hazırlanıyordum ama eşimin eniştesi devreye girdi. Tekrar barıştık. Ikinizde deli misiniz, basit şeyler için yuva yıkılır mı? :KK67:offf net çok yavaş bilgecem.

Ay cnaim benim de elektrik yok o yuzden internette yok mobil verim de bitmek uzere yazamazsam bil ki bu sebeptrn. Ayrica her seyde vardir bi hayir. Araniz iyi olur insallah. Esinle dr konussunlar. Sana iyi olsun her zaman.

dmira dmira
Sağol kuzum evet hamileyim..
2 aylık olduk teyzesi..
yalnız düşük tehlikemiz oldu
İki üç gün hastanede yattık.
Şimdi iyiyiz. bazı iğnelerimiz var olması gereken, onlara devam ediyoruz.. :KK66: :anneadayı::KK200:

Merhaba canim. İyiyim cok sukur sen nasilsin?
Yok maalesef bir gelisme yok. :)
En son ki gorusmemizden sonra esim babasiyla gorustu.aramizdaki buz kutleleri eridi.sorunlar cozuldu.kafam rahat simdi:) diger yandan kpss ile savasim devam ediyor..rabbim senin gonlune gore versin insallah...bende anne olmayi cok istesemde kpss yuzunden herseyi erteleriyoruz ne yazikki..ins emeklere deger bu defa

X