- 22 Nisan 2015
- 19.170
- 116.769
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.761
Bence de olmadı . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz cicim sen nasılsın..Arkadaşlar nasilsiniz ne var ne yok bakalım
Merhaba tatlım elhamdüllilah sen nasılsın? İsteme vs. Oldu mu?Maderzaelhamdülillahpost: 42466009 .!.:Arkadaşlar nasilsiniz ne var ne yok bakalım
Bende iyiyim çok şükür canım aynen bilgecesiz olmuyor dağılmış herkes...İyiyiz cicim sen nasılsın..
bilgece yok sessiz buralar. .
saol bebeğim çok şükür iyiyim bende yok olmadı daha ya off çok isteksizler bizimkiler napcamki napmaliyimmMerhaba tatlım elhamdüllilah sen nasılsın? İsteme vs. Oldu mu?
Teşekkür ederiz canım sen nasılsınMerhaba nasılsınz?
Bende iyiyim çok şükür canım aynen bilgecesiz olmuyor dağılmış herkes...
Hoşgeldin kardelen iyiyiz sen nasılsın??Merhaba nasılsınz?
Yasın küçük ondan belki[/QUOTE]Yaşın k7E="Maderzad, post: 42466339, member: 674435"]Bende iyiyim çok şükür canım aynen bilgecesiz olmuyor dağılmış herkes...
saol bebeğim çok şükür iyiyim bende yok olmadı daha ya off çok isteksizler bizimkiler napcamki napmaliyimm
Aynen ya ne güzeldi gırgır samata inş yine olur bebisAynen canım öyle oldu bi ara ne güzeldik.
Olabilir canım. .Yasın küçük ondan belki
benim eski profil fotoğrafım senin şu anki fotoğrafın. görünce bir an yorumu kendimin sandımOlabilir canım. .
Aynen ya ne güzeldi gırgır samata inş yine olur bebis
Yaa tesadüf iştee size de Merhaba bilgece terk etti bizii [/QUOTE]benim eski profil fotoğrafım senin şu anki fotoğrafın. görünce bir an yorumu kendimin sandım
bu arada herkese merhaba
bilgece neden yok kızlar?
banlanacağını sanmıyorum...
Tekerleme bana değil ama yorum yazmadan edemedim@Bilgece
Hu hu orada biri var mı
varsa bana uyar mı
iki dakikada tekerleme yazan
biriyim ben ona göre