Bilgece ile Sohbete ;)))

Canim en kisa zamanda Rabbim sana hayirli bir evlat bagislasin.Istanbulda mi yasiyorsun nereye gidiyorsun hastaneye

Canim en kisa zamanda Rabbim sana hayirli bir evlat bagislasin.Istanbulda mi yasiyorsun nereye gidiyorsun hastaneye
Evet İstanbul canım çapa da özel bir klinik, alanında çok başarılı bir profesör..
3 senedir hiçbi' doktor beni onun kadar dinlemedi ve anlamadı inan ki..
Amin inşallah, Allah razı olsun.. Senin bebişin cinsiyeti belli mi??

kızlaar bu hava da grip olunur mu demeyin olunur hemde çok pis olunur
Aaa geçmiş olsun şekercim, yazları ben de oluyorum bazen ya
Bünye ile alakalı oluyor..
Bol bol limonlu çay iç
tabi ki iftardan sonra

Kızlar meraba :) yaş 22 2.5 yıllık evliyim ve 10 haftalik melegimi kalp durmasi nedeniyle kurtajla aldirmak zorunda kaldik 5 gün adet gecikmesiyle test yaptim negatif ardindan druma gittim 4.5cmlik over kisti tarlusal verdi simdi onu kullaniyorum adet olunca 3.gunu gidicem eriyip erimedigine bakacak 3ay oncede ayni sey oldu ve dogum kontrol ilaci kullandim bu hep böyle devam edicekmi cok endiseliyim bebegimiz olsun cook istiyoruz over kisti yasayan arkadaslar varmi aramizda tecrubelerini benimle paylasin lütfen. :) buarada hayirli ramazanlar

Kaybın için çok üzüldüm arkadaşım.. Rabbim sabır versin..
Ben de pko'yum malesef... Ben de 3 senede gebelik hiç oluşmadı..

Kaybın için çok üzüldüm arkadaşım.. Rabbim sabır versin..
Ben de pko'yum malesef... Ben de 3 senede gebelik hiç oluşmadı..
Allah razi olsun canım Rabbim dusmanima dahi yasatmasin 7 ay oldu acisi hiç hafiflemedi her gece yastigi islatarak uyuyorum ve yeniden bebegim olsun istiyorum ki onda bi nebze olsun teselli bulayim sen ne kadarlik evlisin tedavi aliyor musun canim cok soru sordum

Zordur tabi canım evlatla sınanmak.. 2012 de evlendim, bebeğim yok 3 senedir bekliyoruz yolunu, bir türlü gelmiyor.. Çok doktor değiştirdim, ama kendime göre halimden anlayan bir doktor bulamadım bu 3 senede.. Yalnız dün tekrar tedaviye başladım, tavsiye üzerine bu sefer çok umutluyum.. Çapa'da bir profesöre başladım, durumun iyi dedi, ama daha iyi olacak dedi. Doktor da umutlu konuştu gerisi Rabbim'e kaldı.. Rabbim duysun sesimizi..

merhaba arkadaşlar
@Bilgece' ye noldu ya? neden banlandı?
Merhaba arkadaşım neden banlandığını bilmiyorum
ama yakındır aramıza dönmesi..
Bizler buradayız o gelene kadar..
Geldikten sonra da geçerli tabi ki..

Amin canim Rabbim bu duyguya hasret kalan herkese hayirli vakitte tattirsin inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin bu mübarek gunlerin hurmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…