- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.801
Beni istemeue geldiklerinde annem kaynanama heyt sen ne diyorsun kadin benim.kizim kucuk onunde daha ablalari var demistibenim.görücü usulu oldu canim o yuzden ben muhatap olmadan halloldu her sey
Sen de annene soyle. Annr boyle boyle biri var isi ciddiyete dokmek iatiyoruz de. O da babana soyler.
benimki bizim köydenmis analarimiz babalarimiz birbirini tanıyormus da ben onu tanımıyordum yyani görücü usulü tanıştık.
Bence annene söyle önce daha anlayışlı karşılar babana konuyu açar falan
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun babacığının. O zaman laf olsun diye annene bu konuyu açmışsın, şimdi işin ciddiyetini anlayınca farklı tepki verebilir.canımm valla bendede bir abla var ve daha önce zarf attım yok ablan evlenmeden asla olmaz dedi annem yani kişi sölemedim sadece kuzenmden bir örnekle bendemi evlensem dedmde bu tepkiyi verdi üstelik babam mekanı cennet olsun vefat etti 6 sene önce dolayısıyla annem dahada hassas oldu hiç kolay olmayacak gibi bu işohh canım valla darısı başıma hemencecik hallolsa bendede keşke
nur içinde yatsın inş canım benim senin babanda.. aynen ablam da çok isteksiz yani sadece annem deilki. ben evlenrsem sende evlenrsin belki desem bile ablam beni terlkle kovalarAllah rahmet eyleisn cnaim.benim de babam tahmetli oldu 14 sene evVel. Benim hemi de 3 ablam vardi. Ben nisanlandim.hepsinin kismeti acildi tek tek gittiler. Annene boyle soyle belki o ablanin kismeti de sana baglidir.hic belli olmaz. Bizimkiler de asla olmaz falan filan diyorlardi ama nasip oldu ve evlendim..
her sey nasip.
Evlenmek cok hayirli bir is.
Seninde başın sağolsun gülüm. Tüm ölmüşlerimiz nur içinde yatsın inşallah.Allah rahmet eyleisn cnaim.benim de babam tahmetli oldu 14 sene evVel. Benim hemi de 3 ablam vardi. Ben nisanlandim.hepsinin kismeti acildi tek tek gittiler. Annene boyle soyle belki o ablanin kismeti de sana baglidir.hic belli olmaz. Bizimkiler de asla olmaz falan filan diyorlardi ama nasip oldu ve evlendim..
her sey nasip.
Evlenmek cok hayirli bir is.
Allah razı olsun canım amin. inş öyle olur da çok çekiniyorum ya nasıl söze başlanmalı göz boyamak için hediye falanmı alsam ne yapsamGörücü usulü de çok güzel birşey bence kızlar :) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun babacığının. O zaman laf olsun diye annene bu konuyu açmışsın, şimdi işin ciddiyetini anlayınca farklı tepki verebilir.
aminn inşallahhh canımmSeninde başın sağolsun gülüm. Tüm ölmüşlerimiz nur içinde yatsın inşallah.
Görücü usulü de çok güzel birşey bence kızlar :) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun babacığının. O zaman laf olsun diye annene bu konuyu açmışsın, şimdi işin ciddiyetini anlayınca farklı tepki verebilir.
amin canim.nur içinde yatsın inş canım benim senin babanda.. aynen ablam da çok isteksiz yani sadece annem deilki. ben evlenrsem sende evlenrsin belki desem bile ablam beni terlkle kovalar
iSeninde başın sağolsun gülüm. Tüm ölmüşlerimiz nur içinde yatsın inşallah.
ben yine üstüme alındım sanırsamaminn inşallahhh canımm
Artık hediye mi alırsın yemeğe mi çıkarırsın orasını bilememAllah razı olsun canım amin. inş öyle olur da çok çekiniyorum ya nasıl söze başlanmalı göz boyamak için hediye falanmı alsam ne yapsam
Amin ecmain canım.Rabbim kimsenin yuvasini huzurunu bozmasin kesinlikle.
amin canim.
Ya ablana de ben omur boyu seni bekleyecegim bari bi nisan olsun falan de.
i
Allah razi olsun canim amin amin.
demi amaa en azından bi nişan olsun ciddiyet olsunnRabbim kimsenin yuvasini huzurunu bozmasin kesinlikle.
amin canim.
Ya ablana de ben omur boyu seni bekleyecegim bari bi nisan olsun falan de.
i
Allah razi olsun canim amin amin.
Neden canım?Allah rahmet eylesin kızlar.
Görücü usulü güzel de aynı köyden olmak hiç güzel değil
Allah rahmet eylesin kızlar.
Görücü usulü güzel de aynı köyden olmak hiç güzel değil
demi amaa en azından bi nişan olsun ciddiyet olsunn
Artık hediye mi alırsın yemeğe mi çıkarırsın orasını bilemem
Seninle ciddi düşünen ve evlenmek isteyen biri olduğunu söyle, fazla dolandırma lafı. Direk şok etkisi yarat
Amin ecmain canım.
29 yaşında özel sektrde yabancı dil bölümü valla yok ya keşke olsa halimden anlar belkii amaa yookkkAynen aynen. Hem belli olmaz ablanin da kismeti acilir belki. Ablan kac yasinda ne is yapiyor? Sevdigi yok mu?
29 yaşında özel sektrde yabancı dil bölümü valla yok ya keşke olsa halimden anlar belkii amaa yookkk
Neden canım?
O me demek kiz. Brn mantik evliligi yaptim. Esimle herkesten habersiz gorustum. Kafama yatti sonra aileler girdi araya..
oda devlet memuru benden 1 yaş büüyk 51 gün sonra askerden dönecek gitmeden önc bişeyler yapmak istedi ama ben hazır olamadım korktm gelecek hala hazır olamadım yani ben hazrımda aileme açılamadım onun ailesi biliyor beni çokta seviyorlar yani öyle görünüyor çok şükür işte dönüyorum artk söylesen diyor da ben cesaret edemedm bir türlüüüAma benim ablalarim kendi dugunleriymis gibi hic sorun etmediler. Allah Allah. Ablanin yasi da baya car sonucta. Beklesen senin de yasin gevse ne olavak?? Sevdigin cocuk kac yasinda askerlik yapmis mi? Ne is yapiyorzm
grşz canım kolayy gelsinn :*Bir mesaj atayım da gideyim dedim
En sevdiğim işi Ütü yapmaya gidiyorum kızlar yine görüşürüzUnutmayınn beni
Yine mesaj atarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?