Bilgece ile Sohbete ;)))

Görücü usulü de çok güzel birşey bence kızlar :) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

Başın sağolsun, mekanı cennet olsun babacığının. O zaman laf olsun diye annene bu konuyu açmışsın, şimdi işin ciddiyetini anlayınca farklı tepki verebilir.

nur içinde yatsın inş canım benim senin babanda.. aynen ablam da çok isteksiz yani sadece annem deilki. ben evlenrsem sende evlenrsin belki desem bile ablam beni terlkle kovalar

Seninde başın sağolsun gülüm. Tüm ölmüşlerimiz nur içinde yatsın inşallah.

Allah razı olsun canım amin. inş öyle olur da çok çekiniyorum ya nasıl söze başlanmalı göz boyamak için hediye falanmı alsam ne yapsam

Rabbim kimsenin yuvasini huzurunu bozmasin kesinlikle.

nur içinde yatsın inş canım benim senin babanda.. aynen ablam da çok isteksiz yani sadece annem deilki. ben evlenrsem sende evlenrsin belki desem bile ablam beni terlkle kovalar
amin canim.
Ya ablana de ben omur boyu seni bekleyecegim bari bi nisan olsun falan de.

Seninde başın sağolsun gülüm. Tüm ölmüşlerimiz nur içinde yatsın inşallah.
i
Allah razi olsun canim amin amin.

Allah razı olsun canım amin. inş öyle olur da çok çekiniyorum ya nasıl söze başlanmalı göz boyamak için hediye falanmı alsam ne yapsam
Artık hediye mi alırsın yemeğe mi çıkarırsın orasını bilemem

Seninle ciddi düşünen ve evlenmek isteyen biri olduğunu söyle, fazla dolandırma lafı. Direk şok etkisi yarat

Rabbim kimsenin yuvasini huzurunu bozmasin kesinlikle.

amin canim.
Ya ablana de ben omur boyu seni bekleyecegim bari bi nisan olsun falan de.

i
Allah razi olsun canim amin amin.
Amin ecmain canım.

Artık hediye mi alırsın yemeğe mi çıkarırsın orasını bilemem

Seninle ciddi düşünen ve evlenmek isteyen biri olduğunu söyle, fazla dolandırma lafı. Direk şok etkisi yarat

Amin ecmain canım.
halbuki güzellikle sorsa bende güzellikle anlatırım deilmi kendisi böyle istiyor canım annem :*

29 yaşında özel sektrde yabancı dil bölümü valla yok ya keşke olsa halimden anlar belkii amaa yookkk

Ama benim ablalarim kendi dugunleriymis gibi hic sorun etmediler. Allah Allah. Ablanin yasi da baya car sonucta. Beklesen senin de yasin gevse ne olavak?? Sevdigin cocuk kac yasinda askerlik yapmis mi? Ne is yapiyorzm

Ya mesela bi düğüne gidicem iki tarafta akraba olunca herseye dikkat etmen gerekiyo. Ya da annemde bi gün kalınca orada akraba dolu el alem ne der durumları yanii

O me demek kiz. Brn mantik evliligi yaptim. Esimle herkesten habersiz gorustum. Kafama yatti sonra aileler girdi araya..

bizde de tam tersi once aileler konusmus ama karar benimdi tabii

Ama benim ablalarim kendi dugunleriymis gibi hic sorun etmediler. Allah Allah. Ablanin yasi da baya car sonucta. Beklesen senin de yasin gevse ne olavak?? Sevdigin cocuk kac yasinda askerlik yapmis mi? Ne is yapiyorzm
oda devlet memuru benden 1 yaş büüyk 51 gün sonra askerden dönecek gitmeden önc bişeyler yapmak istedi ama ben hazır olamadım korktm gelecek hala hazır olamadım yani ben hazrımda aileme açılamadım onun ailesi biliyor beni çokta seviyorlar yani öyle görünüyor çok şükür işte dönüyorum artk söylesen diyor da ben cesaret edemedm bir türlüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…