- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
napıyonuz @Bilgece nevar ne yok
Ne yapalım bebişim muhabbet sohbet. Sen ne yapıyorsun. ayrıca fotonu değiştirmişsin. Bu daha iyi olmuş eski karıdansa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyonuz @Bilgece nevar ne yok
Ben utanıyorum ya herkesi kendim gibi sanıyorum vallaç
hayırdır matmazek ne oldu?
Ben utanıyorum ya herkesi kendim gibi sanıyorum vallaç
hayırdır matmazek ne oldu?
kış geldi ya giydirdim hatunu prensesim hasta elim kolum koptu namaz kılıcam tövbe estağfurullah ayağa kalkamıyorumNe yapalım bebişim muhabbet sohbet. Sen ne yapıyorsun. ayrıca fotonu değiştirmişsin. Bu daha iyi olmuş eski karıdansa
Bu karlı hava beni de bunalttı.Daha yağacak mı ya?sıkıldım canım
kızlar Kıbrıs tatlısını biliyormusunuz...
tatlı mı yicez bana farketmez kıbrıs olur arnavutluk olur hatta uganda bile olursıkıldım canım
sıkıldım canım
var canım var. Binbir türlü insan var işte.
Çok güzel ama tarifini hatırlamıyorumsıkıldım canım
kış geldi ya giydirdim hatunu prensesim hasta elim kolum koptu namaz kılıcam tövbe estağfurullah ayağa kalkamıyorum
Bu karlı hava beni de bunalttı.Daha yağacak mı ya?
Bilmiyorum nasıl bir şey? Sanki tv de gördüm karamelli kekli bir şeydi o mu?
vücudunda kırmızınoktalar çıktı kızamık sanırım yollar felan buz hastaneye götüremedim aşılı zaten diye o da yoruyor bayaGeçmiş olsun. Ne oldu ki?
genevir ney?yok galete unuyla yapılıyor.rengi esmer oluyor.içine genevir konuyormuydu neydi yada irmik baktım nette sanki bendeki tarif farklı gibi ondan sordum.
Şu sıralar su çiçeğide çok yaygın aman dikkat edin.. Minicik bebek olmuş burda :/vücudunda kırmızınoktalar çıktı kızamık sanırım yollar felan buz hastaneye götüremedim aşılı zaten diye o da yoruyor baya
İlk defa duydum. Nasıl bi şeymiş ki o?
Doğru söylüyorsun canım. Sana laf attım kız neye uğradığını şaşıracak..
su çiçeğinden de korktum ama ona benzemiyorŞu sıralar su çiçeğide çok yaygın aman dikkat edin.. Minicik bebek olmuş burda :/
vücudunda kırmızınoktalar çıktı kızamık sanırım yollar felan buz hastaneye götüremedim aşılı zaten diye o da yoruyor baya
eee ben bunu her türlü yerim
yok galete unuyla yapılıyor.rengi esmer oluyor.içine genevir konuyormuydu neydi yada irmik baktım nette sanki bendeki tarif farklı gibi ondan sordum.
vücudunda kırmızınoktalar çıktı kızamık sanırım yollar felan buz hastaneye götüremedim aşılı zaten diye o da yoruyor baya