- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.123
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
ne yapacaktim acabaaaBen sana izin vermedim ki ama
Ne hemen geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapacaktim acabaaaBen sana izin vermedim ki ama
Ne hemen geldin
Valla bende çok güzel uyuyorum bunda. Alıştığım için başka yerde yatamıyorum .Allahım sana en güzellerini nasip etsin matmazelcim..
ne yapacaktim acabaaa
hosbuldum canlarimAyyy canımm lavantam hoş geldin Ne olsun valla havadan sudan konuştuk. Buyur gel sende anlat ki sayfamız senle daha da çoğalsın
Aşk olsun, ben uykudan uyanınca hortlak gibi oluyorum sen yine gayet iyisinnn yeğenin de çok tatlı maşallah, Allah bağışlasın...
Küçük, sen sus bakayım
Ayy canım şaka şaka ben seni seviyoruummm
yav ne oluyor size ne diyecegimi sasiriyom su anLavanta sen geyik yapmazmışsın diyor pink, doğru mu? Benim için yapmaz mısın?
amin canım
benim biliyorsun uyku sorunumu her yere bana uyunur gibi geliyor
derin derin uykular oh ne güzel
allahım mutluluğunu arttırsın
hosbuldum canlarim
ne anlatiyim simdi, heyecanlandim
ben en iyisi bi turku soyleyim
yav ne oluyor size ne diyecegimi sasiriyom su an
Allah razı olsun. Amin hepimiz mutlu olalım..
Bismillah. Bu ne ya? Gerçek olabilme ihtimali kaç acaba???
my burç is terazi tum ozelliklerini tasirim hemen hemen.. teraziye dengesiz der bazilari, ilgisi yoktur, mantik-duygu dengesi kurulunca mutlu olur, bunu karistiriyolaryav ben burç sordum birtek bilgece abloştan cevap geldiiiiiğ
Bilemiyorum canım Bunun yanında senin kaş bıyık solda sıfır kalır
Biyigi olacak ki kraliceye göz koyan olmasin.Teşkürler efenim netten bulup koyarsın falan dedim ama yok gerçek
Bıyıklı daha güzel olur hem kraliçe
my burç is terazi tum ozelliklerini tasirim hemen hemen.. teraziye dengesiz der bazi bilmeyenler, ilgisi yoktur, mantik-duygu dengesi kurulunca mutlu olur, bunu karistiriyolar
Aynen aynen, biraz rahatladım valla bu adamı görünce
Ama şu benim asalete bak be...
Rahat ol sen kuzu, rahat rahat et sohbetiniyav ne oluyor size ne diyecegimi sasiriyom su an
Biyigi olacak ki kraliceye göz koyan olmasin.
Biyigi olacak ki kraliceye göz koyan olmasin.
Vuhhuu :) terazi bi tanıdığım var aşırı duygusal her şeye ağlarmy burç is terazi tum ozelliklerini tasirim hemen hemen.. teraziye dengesiz der bazilari, ilgisi yoktur, mantik-duygu dengesi kurulunca mutlu olur, bunu karistiriyolar