- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Ah amiiin inşallah :)Eve gelsin gösteririm ben ona. Aynısından istiyorum takıp pazara çıkıcam
Ya bu ne ki ben bir kolye begenmiştim anaaammm 70 bin demişti adam, bi de bir şeyler yaparız demişti, yuh lan 70 binin bi şeyleri ne olur ki en fazla 65 bin olsun hadi.
Ama o pırlantaydı. Ben pırlanta düşkünüyüm, saf altın sevmiyorum..
İnşallah sana pırlantalı kolyeler alınır
boynunda bi araba taşıyon nerdeyse
Ayyy canımm lavantam hoş geldin Ne olsun valla havadan sudan konuştuk. Buyur gel sende anlat ki sayfamız senle daha da çoğalsınooo, sayfa olmus 72, ben daha yeni geliyorum
ne kaynattiniz hatunlar bu kadar
ayrica topigin hayirli olsun hatunum
Aşk olsun, ben uykudan uyanınca hortlak gibi oluyorum sen yine gayet iyisinnn yeğenin de çok tatlı maşallah, Allah bağışlasın...geçen bir kaç resim koydum yakın resim ekle dediler en yakın ve en çirkin olanı ekleyim uykulu sabah sabah yatak selfiesi
Zaten hep ben kücügüm diye kiskandin sen. Iste bu kiskanclik belirtirleri..basarilarimi hep engellemeye calis hain abla
çekeyim kızlar bakında
Eheheh tişkür ederimm :)Marcello yavrummmSen ne tatlı şeysin öyle
Ayyy canımm lavantam hoş geldin Ne olsun valla havadan sudan konuştuk. Buyur gel sende anlat ki sayfamız senle daha da çoğalsın
Aşk olsun, ben uykudan uyanınca hortlak gibi oluyorum sen yine gayet iyisinnn yeğenin de çok tatlı maşallah, Allah bağışlasın...
Küçük, sen sus bakayım
Ayy canım şaka şaka ben seni seviyoruummm
Oo matmazel hanım senin bebekte varmış maşallahdoğal sarışın seni
kız ben neyim ya baya hortlak bildiğin hortlamışım
Eheheh tişkür ederimm :)
benim iki tane var biri 6 yasında oğlum biri 3 yasında kızım var
sözlüm hadi bide seni görek
Ciddi misin? Sen evli miydin ya?
hayatiyasa ben sana özleden atmayi unutmusum ya.
eheheh :)sözlüm hadi bide seni görek
yok kız bilgecim azıcık şaka yapayım dedim arkadaşa
sen biliyorsun diye anlarsın sandım