bilezik bozdurmak

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
kızlar konunun yeri burası değil biliyorum ilgili yere taşınacağını umuyorum ben bulamadım çünkü :)
düğünde takılan bi kaç tane bileziğim var eşimle altın yüksekken onları bozdurup dolara çevirip sonra altın düştüğünde tekrar altına çevirmek gibi bi palnımız var kar etme amacıyla sizce mantıklı bişeymi yaparız ben pek anlamam bu işlerden ama bilezik takmayıda sevmem evde durmasınıda istemiyorum. biz bu işi karla nasıl yapabiliriz sizlerden fikir istiyorum teşekkürler

Dolar cok pahali su an bankadan yillik kasa kiralayip koyabilirsiniz hem kafaniz rahat olur hem zarar etmemis olursunuz.

Uzun vadede elinizde tutmaksa niyetiniz altin olarak kalsin
Ama kisa surede bozduracaksaniz dolara cevirmenizde fayda var

Altindan kar etmek istiyosan uzun bi süre beklemelisin ben birikimleri bankada kasa kiraladim mesela 2 yil önce bi tanr cumhuriyet altini 540 tl almistim suanda 720 740 falan 150 200 tl kari var bitanesinin uzun vadede kar oluyor hatta bi ara bende esime demistim bozdurayim hepsini simdi altin düsünce tekrar alayim diye esim pek orali olmadi ne gerek var vs dedi bisey yapmadik altin olarak duruyor bekledikce yükseliyor :)

Ben bileziklerimi bozup borsaya yatirdim.
Hayatimda aldigim en mantikli kararmis.
Kaybi goze alarak dusunebilirsin.
Bu islersen anlamiyorsan da hic dokunma kalsin.

Dolar yuksek zaten. Bileziklerinizi bozun ama düşünce tekrar yaparsiniz.. Ancak böyle kar edebilirisniz. Ki seçimden sonra düşecek eminim..

Altını bozdurup kuru düşünce tekrar altına yatırım yap. Dolar ve euro kısa vadede kazanc saglamaz ama altın her zaman kar getirir.

Hiçbirşey yapmasanız bile evde altın bırakmayın. Ben hediyelik ince olan bilezikleri bozdurup vadeliye yatırdım. Bir kısmı altın olarak duruyor. Vadeden gelen kısım sanki her ay gram başına sanki 1 lira daha fazlasına bozdurmuşum gibi değerleniyor. Ama dolar vs almak bana göre değil. Hemde şuanda çok yüksek.

ya dolarda düşerse ? Bence vadeliye yatırın şuan faiz oranları çok iyi

Bilezikler olduğu gibi kalsın , uzun vadede altın illa ki değer kazanıyor.
bileziği sat dolar al derken zarar da edebilirsiniz çünkü,
Biz de ilk evlendiğimizde takılan altınları bozdurmamış olsaydık keşke :)

Uzun vadede yatırım yapacaksanız altın olarak kalsın bence. Ben evlendiğimde çeyrek altın 90 liraydı (5yıl öncesi) şimdi 180 e kadar çıktı iki katı yani.

Bende altin almistim suan kârda ettim.
Ama altin ve dolar cok yuksek ikisinide almam daha
Artik birikimimi vadeliye yatircam bundan sonra.
Birazda oyle biriksin bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…