• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bileziğim :)

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
nişan için kendi babam bilezik bozdu kızlar. nişanlım tarafı da bitane yapcak onlara da bunun aynından yaptırcam sizce nasıl $p7260013.jpg
en sağdaki cam kırığı modeli

güzel canım hayırlı olsun ama satmak istesen çokkkkkkkkkk düsüo bunlar işçilik die normal burma al bence

başta bende burma almayı düşünüodum ama topu topu 3 bileziğim olcak 60 gr bişe. kolumda var gbi yok gbi duracağına böyle spor dursun istedim. kolumda çok hoş durdu. kendi gelinimizde böyle birşey almıştı çok farketmedi o yüzden aldım. ilerde pişman olurmuyum bilmiyorum ama takarken zevkle takcam en azından

başta bende burma almayı düşünüodum ama topu topu 3 bileziğim olcak 60 gr bişe. kolumda var gbi yok gbi duracağına böyle spor dursun istedim. kolumda çok hoş durdu. kendi gelinimizde böyle birşey almıştı çok farketmedi o yüzden aldım. ilerde pişman olurmuyum bilmiyorum ama takarken zevkle takcam en azından

Canım çok şık bence güle güle kullan. Ben de aldırdım:) Benimki de soldan ikinci. Ama iki değil tek süsü var, daha incesi yani. Mutlulukla kullan.

Son düzenleme:
Back