- 28 Ocak 2017
- 668
- 219
- 30
Önceki konularımda da bahsetmiştim buluştuğum kişiden 3 gün önce 2. kez görüştüm kendisiyle kendisinin teklifi sonucunda. Buluşma sırasında sohbetimiz gayet iyiydi doğa gezisi yapacagından bahsetti beni de davet etti. Hatta konu ehliyetten açılınca ehliyetm oldugunu söyledim fakat araba kullanmayı hala bilmediğimi söyleyince beraber pratik yapabileceğimiz vs. söyledi. Daha sonra eve gittiğimde 1. buluşmada mesaj attığı halde bu kez mesaj falan atmadı instaya attığım fotomu beğendi storylerimi izledi. Ama işin ilginci dünden bu yana attığım insta storlerime 1 gün önceye kadar hemen bakan adam şimdi saatler sonra bakmaya başladı tuhaflıksa 4 tane foto atmıştım taksit taksit önce bitine baktı ardından diğerine en son attığıma ise bakmadı kasti olarak yaptığını düşünüyorum bunu amacı dikkatimi çekmek ki başardı da. Mesaj atmadım diye beklentisi var sanırım ki ben ondan mesaj bekledim. Bir de kendisi böyle yapınca ben de onun ne hikmetse gece ikide attığı fotosuna açıp bakmadım ki story atan biri de değildi kendisi doğru düzgün benim tepkimi ölçmek için mi diye düşündüm bu saçma sapan hareketler bilemedim sizce?