- 10 Ağustos 2020
- 188
- 146
- 18
- 39
- Konu Sahibi YellowRabbit
-
Merhabalar belki bu konu dert sayılmaz ama bizim için bir mesele oldu. Sürekli ailecek bu durumu tartışıyoruz. Lütfen bilenler yorum yapabilirmi?
Allah kısmet ederse ev almak istiyoruz. Ankarada yaşıyoruz ve şuan oturduğumuz yer kira ve Ankaranın sakin nezih semtlerinden biri olarak geçiyor. Ama maddi gücümüz sınırlı ve ben sıfır Bir daire almak istiyorum. Sincan yenikent te sıfır daireler var ve uyguna. Ama oralar iyi değil oralarda rahat çıkıp gezemezsin çocuk yetiştiremezsin diye söylüyorlar.
Bende ne kadar kötü olabilir diye düşünüyorum. Oraları bilenler yorumlarını yazabilirmi teşekkürler
Teşekkürler yorum için. Eryaman şuan çok pahalı 2.el fiyatıyla yenikent te sıfır alabiliyoruz şuan.Valla gidin bakın derim. Ben yapılan yoruma katılıyorum ne yazık ki. Sincanda hava karardığında tek başıma sokağa çıkmaya korkarım.
Eryaman fiyatları nasıl bilmiyorum bence ordan bakın. 0 daire olmaz, 5 yıllık olur ama Eryaman olur (fikrimce). Peyzaj düzenlemesi güzel, çocuklar için park var, AVMler var... bence gayet hoş bir muhit.
Niye sıfır?
Almışken sıfır olsun diyorum. 2.elin tamiriyle falan uğraşmayayımNiye sıfır?
Sincan’da sıfır evde oturacağıma ŞEHİRde ikinci elde oturmayı tercih ederim.
Sıfırda daha önce yaşanmadığı için daha çok arıza çıkıyor. İlk kez duş alıyorsun evde, bakıyorsun gider tıkalı. Neden çünkü çimento artıkları kalmış.Almışken sıfır olsun diyorum. 2.elin tamiriyle falan uğraşmayayım
Almışken sıfır olsun diyorum. 2.elin tamiriyle falan uğraşmayayım
Semtleri bilemem de sıfır daire diye kendinizi şartlamayın bence. Biz de öyle sıfır daire olsun diye takıp aldık ama binanın oturması çok zaman aldı. Komşular birbirini hiç tanımıyo, o sırada kapıcı ayarla aydat belirle falan zaman alıyo. Hatta çok merkezi yerde olmasına rağmen 2 yıl telekomun hat döşemesini bekledik. 2 bina yanımıza kadar geliyodu hat, alt tarafı bikaç metre uzatacaklar diye 2 yıl bekledik. Dilekçe de versek işe yaramadı. Sonra oturur oturmaz tesisatla ilgili sorunlar başladı binada. 1 yıl da onu cözmeye uğraştık falan.. Bikaç ayda bir yönetici değiştirdik ne bileyim bir sürü sorun yaşadık düzeni oturtana kadar. Önceki oturduğumuz ev bikaç senelikti ne güzel yönetici belliydi, komşular belliydi, binanın sorunu yoktu tabi halledilmişti o zamana kadar. Yani maddi gücünüzü sıfır alcam diye zorlamayın bence.Eski de olmasın tabi de bikaç senelik binalar bence ideal.Merhabalar belki bu konu dert sayılmaz ama bizim için bir mesele oldu. Sürekli ailecek bu durumu tartışıyoruz. Lütfen bilenler yorum yapabilirmi?
Allah kısmet ederse ev almak istiyoruz. Ankarada yaşıyoruz ve şuan oturduğumuz yer kira ve Ankaranın sakin nezih semtlerinden biri olarak geçiyor. Ama maddi gücümüz sınırlı ve ben sıfır Bir daire almak istiyorum. Sincan yenikent te sıfır daireler var ve uyguna. Ama oralar iyi değil oralarda rahat çıkıp gezemezsin çocuk yetiştiremezsin diye söylüyorlar.
Bende ne kadar kötü olabilir diye düşünüyorum. Oraları bilenler yorumlarını yazabilirmi teşekkürler
Mantıklı değil pek. Bakımlı ikinci el, daha merkezi bir zemttet alırdım ben olsamAlmışken sıfır olsun diyorum. 2.elin tamiriyle falan uğraşmayayım
Evet söylediğiniz mantıklı ama bakımlı 2.eller bile nezih yerlerde pahslıMantıklı değil pek. Bakımlı ikinci el, daha merkezi bir zemttet alırdım ben olsam
canlilar 4 e ayrılır lafınaydi bu soylemim etiketleyemedim arkadaşı insanlar hayvanlar bitkiler sincanlilarMuithissiniz ya çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?