Bilenler yorum yapabilirmi lütfenn

YellowRabbit

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
188
146
18
39
Merhabalar belki bu konu dert sayılmaz ama bizim için bir mesele oldu. Sürekli ailecek bu durumu tartışıyoruz. Lütfen bilenler yorum yapabilirmi?
Allah kısmet ederse ev almak istiyoruz. Ankarada yaşıyoruz ve şuan oturduğumuz yer kira ve Ankaranın sakin nezih semtlerinden biri olarak geçiyor. Ama maddi gücümüz sınırlı ve ben sıfır Bir daire almak istiyorum. Sincan yenikent te sıfır daireler var ve uyguna. Ama oralar iyi değil oralarda rahat çıkıp gezemezsin çocuk yetiştiremezsin diye söylüyorlar.
Bende ne kadar kötü olabilir diye düşünüyorum. Oraları bilenler yorumlarını yazabilirmi teşekkürler

Valla gidin bakın derim. Ben yapılan yoruma katılıyorum ne yazık ki. Sincanda hava karardığında tek başıma sokağa çıkmaya korkarım.

Eryaman fiyatları nasıl bilmiyorum bence ordan bakın. 0 daire olmaz, 5 yıllık olur ama Eryaman olur (fikrimce). Peyzaj düzenlemesi güzel, çocuklar için park var, AVMler var... bence gayet hoş bir muhit.

Merhabalar belki bu konu dert sayılmaz ama bizim için bir mesele oldu. Sürekli ailecek bu durumu tartışıyoruz. Lütfen bilenler yorum yapabilirmi?
Allah kısmet ederse ev almak istiyoruz. Ankarada yaşıyoruz ve şuan oturduğumuz yer kira ve Ankaranın sakin nezih semtlerinden biri olarak geçiyor. Ama maddi gücümüz sınırlı ve ben sıfır Bir daire almak istiyorum. Sincan yenikent te sıfır daireler var ve uyguna. Ama oralar iyi değil oralarda rahat çıkıp gezemezsin çocuk yetiştiremezsin diye söylüyorlar.
Bende ne kadar kötü olabilir diye düşünüyorum. Oraları bilenler yorumlarını yazabilirmi teşekkürler

Sincan ankaranın pek güzide semtlerinden biridir.

Canlılar dörde ayrılır; bitkiler, hayvanlar, insanlar ve sincanlılar 😂

Valla gidin bakın derim. Ben yapılan yoruma katılıyorum ne yazık ki. Sincanda hava karardığında tek başıma sokağa çıkmaya korkarım.

Eryaman fiyatları nasıl bilmiyorum bence ordan bakın. 0 daire olmaz, 5 yıllık olur ama Eryaman olur (fikrimce). Peyzaj düzenlemesi güzel, çocuklar için park var, AVMler var... bence gayet hoş bir muhit.
Teşekkürler yorum için. Eryaman şuan çok pahalı 2.el fiyatıyla yenikent te sıfır alabiliyoruz şuan.
Bende almışken diyorum sıfır olsun temiz olsun

Türk insanının sıfır ev fetişi var çünkü. Millet dünya savaşında yıkılan binaları restore eder, 1000 yıllık binalarda yaşar biz kentsel dönüşüm diye saçma sapan bir şey uydurur betondan paraları cukkalayan insanları tepemize çıkarırız.

Almışken sıfır olsun diyorum. 2.elin tamiriyle falan uğraşmayayım
Sıfırda daha önce yaşanmadığı için daha çok arıza çıkıyor. İlk kez duş alıyorsun evde, bakıyorsun gider tıkalı. Neden çünkü çimento artıkları kalmış.
İkinci elde biliyorsun tesisatın çalıştığını.

Semtleri bilemem de sıfır daire diye kendinizi şartlamayın bence. Biz de öyle sıfır daire olsun diye takıp aldık ama binanın oturması çok zaman aldı. Komşular birbirini hiç tanımıyo, o sırada kapıcı ayarla aydat belirle falan zaman alıyo. Hatta çok merkezi yerde olmasına rağmen 2 yıl telekomun hat döşemesini bekledik. 2 bina yanımıza kadar geliyodu hat, alt tarafı bikaç metre uzatacaklar diye 2 yıl bekledik. Dilekçe de versek işe yaramadı. Sonra oturur oturmaz tesisatla ilgili sorunlar başladı binada. 1 yıl da onu cözmeye uğraştık falan.. Bikaç ayda bir yönetici değiştirdik ne bileyim bir sürü sorun yaşadık düzeni oturtana kadar. Önceki oturduğumuz ev bikaç senelikti ne güzel yönetici belliydi, komşular belliydi, binanın sorunu yoktu tabi halledilmişti o zamana kadar. Yani maddi gücünüzü sıfır alcam diye zorlamayın bence.Eski de olmasın tabi de bikaç senelik binalar bence ideal.

Büyük konusmayim ama zorunlu olmadıkça dediginiz yerde oturmam ev de almam. Anladığım sizin de zorunluluğunuz yok. Bence önemli olan semt ev ikinci planda kalıyor. Tabii satın alınca gidip çok eski ev alınmaz da ben olsam eline yüzüne bakılır bir ev alırdım sıfır yerine başka yerden.

Back
X