Bilenler yazsin kizlar

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
Kaynım acik liseye kayit yaptiticak bu yil kizlar kayit tarihleri ne zaman birde nasil bir yol izlememiz gerek bilgilendirirseniz sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaynım acik liseye kayit yaptiticak bu yil kizlar kayit tarihleri ne zaman birde nasil bir yol izlememiz gerek bilgilendirirseniz sevinirim

Canm onu bildim kadariyla acik lise olarak kabul olan bikac okul oluyo normal lise orda yapiyorlar kayit sonra 25 tlmi ne 5 TL okula 20 de banka hesabı var oraya yatrysn ama zamani eylül ekim heralde kesin blmiyrm ama

Kizlar hic bilen yok.mu basvuru tarihleri ne zaman peki bu hangi okullar yapio nerden öğrenebilirim

açık lise kayıt tarihleri pazartesi bitmiş. bende kaçırdım 147 yi arayıp uzatılmasını talep ettim.. kızlar sizde arayın uzatsınlar.

Ya ne cabuk bitmis kizlar bole bisey olamaz kizlar nasil bitiyo Haziranda zaten okullar kapanmio mu agustosta 3. Otururm warmis ole yazio sitede yazanlar 2013 201ŕ eğitim ohretim.yili degil mi kizlar bizim bu srne 2014 2015 egitim.ogretim yili olmicak.mi Allah im kafayi yiycem cocul benim.yuzumden kayit olamicak.mi

Hayır kayıt yenileme tarihleri bitti. Yeni kayıt ağustos sonu-eylül başı gibi olacak daha iş takvimi açıklanmadı. Merak etmeyin sorun olmaz bu sene kaydını yaptırabilir.

Ay cok.sagol.elhamdulillah cunku ben henuz baslamadi dedim agsuttosta baslicak dedim.cocuga benim yuzumden kayit tarihlerini kacirirsa cok uzulecektim.tesekkurler yine de emin olmak icin yarin halk eğitimi arayip bilgi alacagin

Kizlar kayit yenilemeden bahsetmiyoruz burda kayit yaptiricak.kisi ilk kez oraya yazilcak yani daha onceden okumuslugu yada kaydı yok

Kizlar kayit yenilemeden bahsetmiyoruz burda kayit yaptiricak.kisi ilk kez oraya yazilcak yani daha onceden okumuslugu yada kaydı yok

Cnm kayıt yaptırma eylül yada ekimde olacak.bu bu 7-14 arası yeni kayıt alinmiyor çünkü;benim ablamda yeni kayıt olacakti.eger ıstersen ben yeni kayıt tarihinde sana mesaj atarım.kayıt yaptirqcagi zaman diplomasi,3 tane yeni çekilmiş ),foto ziraat,vakiflar bankası yada halk banka (bunlardan birine 20 tl yatıracak)
Bankadan bir kağıt verecekler onunla birlikte halk eğitime gidecek (yada en yakın liseye gidecek)gittiği yerede 5 tl verecek kayıt yapılacak.dilerim yardımcı olabilmisimdir:)

Son düzenleme:
Haberleselim canim o zaman nesaj atarsan cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…