Bilenler yardımcı olabilir mi kafam cok karışık.

ayse3457

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
2
0
1
Kızlar merhaba ovülasyon testi kullanıyorum. Bugün reglim bittikten sonraki o günle beraber saydığım 12.gün dün test yaptım işte çizgi hafif silik çıktı durdukça koyulaştı galiba bende emin olamadım yani. Şimdide test yaptım t çizgisi silik çıkıyor programda benim çarşamba günü yumurtlama yüksek gözüküyor mesela. Ben şeyi sorucaktım bu ovülasyon testini yaptığım da gözden kaçırırsam mesela yüksek günü diğer günler yaptığım testte çift çizgi yine çıkmaz mı yumurta çatlamadığı için devam eder mi böyle bi kaç gün onu merak ettim. Bugun ki testimin resminide koyayım 10 dk oldu yapalı zaten. Uygulamam da da bugünler orta günler gösteriyor bu çizgi nasıl silik çıkıyor böyle

adetim tam 7 gün gecikti test yaptım tıpkı aynı böyle silik çizgi çıktı bendede sonra heycandan koştur koştur hastaneye gittim kan vermeye malesef negatif çıktı en doğru sonucu her zaman kan testi verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…