- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
Günaydın kızlar ya ben bi kaç defadır rüyamda altın bilezik taktığımı görüyorum bu ne anlama geliyor hamile biri için bilen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım yorumun için inşallah hayırlısı olur çok istiyorum oğlum olmasını :)Rüyada altın bilezik görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında kazandığı parayı ve malı fakir insanlara harcamasından ötürü Allah’ın daha fazla bereket ve bolluk sağladığına delalet edilir. Ayrıca, rüya sahibinin, çok iyi ve dürüst insan olmasından ötürü hayırlı bir erkek evlat sahibi olacağına işaret edilir.
Böyle diyor canım rüya tabiri hayırlısı olsun inşaAllah :)
Amin canım inşallah hepimize versin Rabbim:)Rabbim gönlüne göre sağlıklısını hayırlısını versin inşaAllah canım :)
19haftama girdim de göremedik henüz bu gittiğimde bakalım gösterecek mi:)Amin inşaAllah canım
Kaçıncı haftadasın daha var mı cinsiyeti öğrenmek için
Aaa bak sen :)) görürsün inşaAllah canım19haftama girdim de göremedik henüz bu gittiğimde bakalım gösterecek mi:)
İnşallah yaa vala meraktan ölecem artık sen kaç haftalık hamilesin :)Aaa bak sen :)) görürsün inşaAllah canım
Yok canım takılan miktarla ilişkili değil benim dolu takılıyordu sadece bilezik erkek bebeğe yoruluyo bildiğim kadarıyla :)Ay bnde dun aksm 2tane bilezik takmstm anam ikizmiyok ya
Ben hamile değilim canım istiyoruz ama olmadı 4 aydır bekliyoruz bir oğlum var 7 yaşında :)İnşallah yaa vala meraktan ölecem artık sen kaç haftalık hamilesin :)
Hayırlısı bakalım bende yüzüğün kız diye oldugunu duydum kızımda da hep yüzük kolye falan görüyordum :)Hakkinda hayirlisi canim ben iki kizimdada kolumda altın bilezik gormustumbizim buyukler altın bilezik kız derler bakalim seninki ne olacak
Ay bi keseyi goreydim iidi bgun gttm hc bse demedi kan yapti bakicam sonuclara siz nezman gordunuz keseyiYok canım takılan miktarla ilişkili değil benim dolu takılıyordu sadece bilezik erkek bebeğe yoruluyo bildiğim kadarıyla :)
Oyyy maaşallah Rabbim en Kısa sürede verir inşallah :)Ben hamile değilim canım istiyoruz ama olmadı 4 aydır bekliyoruz bir oğlum var 7 yaşında :)
amin canım tüm isteyenlere inşallah :)Oyyy maaşallah Rabbim en Kısa sürede verir inşallah :)
Ben kan testi yaptırdığım da zaten 2aylık hamileydim canım sonra doktora gittim ve gördüm 3aylıktımAy bi keseyi goreydim iidi bgun gttm hc bse demedi kan yapti bakicam sonuclara siz nezman gordunuz keseyi![]()
Benim de cadı Birtane kızım var buda kaza eseri oldu :)amin canım tüm isteyenlere inşallah :)
Allah bağışlasın yavrularını canım :)Benim de cadı Birtane kızım var buda kaza eseri oldu :)