• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilenler yardım

Rüyada altın bilezik görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında kazandığı parayı ve malı fakir insanlara harcamasından ötürü Allah’ın daha fazla bereket ve bolluk sağladığına delalet edilir. Ayrıca, rüya sahibinin, çok iyi ve dürüst insan olmasından ötürü hayırlı bir erkek evlat sahibi olacağına işaret edilir.

Böyle diyor canım rüya tabiri hayırlısı olsun inşaAllah :)

Rüyada altın bilezik görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında kazandığı parayı ve malı fakir insanlara harcamasından ötürü Allah’ın daha fazla bereket ve bolluk sağladığına delalet edilir. Ayrıca, rüya sahibinin, çok iyi ve dürüst insan olmasından ötürü hayırlı bir erkek evlat sahibi olacağına işaret edilir.

Böyle diyor canım rüya tabiri hayırlısı olsun inşaAllah :)
Sağol canım yorumun için inşallah hayırlısı olur çok istiyorum oğlum olmasını :)

Hakkinda hayirlisi canim ben iki kizimdada kolumda altın bilezik gormustum ;) bizim buyukler altın bilezik kız derler bakalim seninki ne olacak

Hakkinda hayirlisi canim ben iki kizimdada kolumda altın bilezik gormustum :KK66: bizim buyukler altın bilezik kız derler bakalim seninki ne olacak
Hayırlısı bakalım bende yüzüğün kız diye oldugunu duydum kızımda da hep yüzük kolye falan görüyordum :)

Back
X