Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Adetime 9 gün var. Ama şu an kanamam var. Evliyim ve çocuk istiyorum. Bu dönemde olan kanama hamilelik belirtisi midir. Bu durumu yaşayanlar cevap yazabilir miadetlerim düzenlidir. Hiç böyle Bi durum yaşamamıştım..
Merhaba. Adetime 9 gün var. Ama şu an kanamam var. Evliyim ve çocuk istiyorum. Bu dönemde olan kanama hamilelik belirtisi midir. Bu durumu yaşayanlar cevap yazabilir mi☺☺☺adetlerim düzenlidir. Hiç böyle Bi durum yaşamamıştım..
canım hiç yaşamadım yorum yapmam doğru olmaz ama formda gezerken bir çokkkkk kişiden yerleşme kanamasını duymuştum... ama yerleşme kanaması leke şeklinde oluyor..
canım hiç yaşamadım yorum yapmam doğru olmaz ama formda gezerken bir çokkkkk kişiden yerleşme kanamasını duymuştum... ama yerleşme kanaması leke şeklinde oluyor..