Hamile miyim

Tebrik ederim aynı şeyleri bende yaşıyorum adetim 5 gün gecti inşallah bende hamileyimdir yarın kan vereceğim . Resimdeki testte adetiniz ne kadar gecilti

Tebrik ederim aynı şeyleri bende yaşıyorum adetim 5 gün gecti inşallah bende hamileyimdir yarın kan vereceğim . Resimdeki testte adetiniz ne kadar gecilti
9 gün gecikmişti dün kan değerim 336 çıktı teşekkür ederim inşallah siz de hamilesinizdir

Maşallah . Doktora gittiniz mi bugün ne dediler
Ya gittim ama ben buraya daha yeni taşındım hiç tanıdığım doktor yoktu yer kimdeyse ondan randevu aldım bana daha çok küçük tutunmaz belki bir daha kan ver yarın gel dedi baya bide ters konuştu çok üzüldüm kan verdim yarın başka bir doktora gideceğim

Ya gittim ama ben buraya daha yeni taşındım hiç tanıdığım doktor yoktu yer kimdeyse ondan randevu aldım bana daha çok küçük tutunmaz belki bir daha kan ver yarın gel dedi baya bide ters konuştu çok üzüldüm kan verdim yarın başka bir doktora gideceğim
Hangi şehirdesiniz ki

Ne tesadüf ben de bugün kan vermeye gittim Beta değerim 3506 çıktı değer için gayet olumlu dedi doktor İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız isteyen herkes de tez zamanda gebe kalır.
Evet ilk bugün bir daha kan verdim daha sonucum çıkmadı Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ☺️

X