• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bilenler daha önce başına gelen varsa😶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kezmola

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.798
6.743
158
Günaydın kızlar 3 aydır pco dolayısıyla yazz kullanıyorum bu 3. Paket(28 tablet) pazar günü bitti.normalde adetimi düzene sokmuştu ilaç biter bitmez adet oluyordum.
Pazartesi adet olmadım ama dün bir bel ve karın ağrısı oldu 1 saat kadar kahverengi köyü akıntı geldi devamı gelmedi.
Doğum kontrol hapı kullanıp da adet olamayan var mı yada geç düzensiz olan
Korkuyorum çünkü günde 1 pakete yakın sigara kullanıyorum,çocuk sahibi olmak hem istiyorum hem istemiyorum
Bir de saçma bir şekilde rüyamda yaşlı bir kadın eşime ve bana elma verdi 5 te uyandım bir daha da uyuyamadım aklıma hamilelik geldi belki de psikolojik
Böyle bir şeyi tecrübe eden varsa benimle paylaşırsa çok mutlu olurum 🤗

Günaydın kızlar 3 aydır pco dolayısıyla yazz kullanıyorum bu 3. Paket(28 tablet) pazar günü bitti.normalde adetimi düzene sokmuştu ilaç biter bitmez adet oluyordum.
Pazartesi adet olmadım ama dün bir bel ve karın ağrısı oldu 1 saat kadar kahverengi köyü akıntı geldi devamı gelmedi.
Doğum kontrol hapı kullanıp da adet olamayan var mı yada geç düzensiz olan
Korkuyorum çünkü günde 1 pakete yakın sigara kullanıyorum,çocuk sahibi olmak hem istiyorum hem istemiyorum
Bir de saçma bir şekilde rüyamda yaşlı bir kadın eşime ve bana elma verdi 5 te uyandım bir daha da uyuyamadım aklıma hamilelik geldi belki de psikolojik
Böyle bir şeyi tecrübe eden varsa benimle paylaşırsa çok mutlu olurum 🤗
bende o ilacı kullandım bir işe yaramıyor..bırakınca yine aynı..onu kullanırkende düzensizdi..kesinlikle sigarayı birakıp düzenli beslenme ve kilo vererek bu işin üstesinden gelirsiniz..

Teşekkür ederim canım biraz psikolojik sanırım :/ kilo ve sigara en büyük etken tabi

Back