• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİLENLER ACİL YARDIM :(

bennmeselaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
40
4
36
Arkadaşlar çok iyi boşanma avukatı tanıyan var mı? Elimde deliller şahitler var, bu işi hızlı yürütecek (en azından 1 yılda bitirebilecek kadar) iyi boşanma avukatı tanıyo musunuz?

Lütfen acil yardım.. :(

Arkadaşlar çok iyi boşanma avukatı tanıyan var mı? Elimde deliller şahitler var, bu işi hızlı yürütecek (en azından 1 yılda bitirebilecek kadar) iyi boşanma avukatı tanıyo musunuz?

Lütfen acil yardım.. :KK43:

ayten agirdemir - istanbul sisli

Siz dellilerin kopyalarini alin, iyi muhafaza edin yeter... Avukat bulursunuz, gecmis olsun.

Siz dellilerin kopyalarini alin, iyi muhafaza edin yeter... Avukat bulursunuz, gecmis olsun.

Tanıdık bir kaç avukatla görüştüm, boşanma konusunun zor olduğunu ve en az iki üç yıl süreceğini söylediler. O yüzden çok bi avukata ihtiyacım var, boşanma konusunda uzman olan :(

Lütfen acil yardım.. :KK43:

Simdi aslinda bu durum biraz asparagas. Iyi bosanma avukati diye bir sey yok. Bosanma konusunda daha cok calismis avukatlar var. Ama 3 asagi bes yukari ayni zamanlarda sonuclanir, elinizdeki verileri dilekcede kullanacaksiniz ama anlasmali olmadigi surece suruyor, buyuksehirlerde is yuku cok fazla, sizin davaniz gibi bircok dava oldugu icin gun atacak durusmalar arasi. Yine tabi aile hukuku ile ilgili bir avukat bulun ama dedigim gibi cabuk sonuclanma isi avukattan ziyade isleyis ile ilgili.

Simdi aslinda bu durum biraz asparagas. Iyi bosanma avukati diye bir sey yok. Bosanma konusunda daha cok calismis avukatlar var. Ama 3 asagi bes yukari ayni zamanlarda sonuclanir, elinizdeki verileri dilekcede kullanacaksiniz ama anlasmali olmadigi surece suruyor, buyuksehirlerde is yuku cok fazla, sizin davaniz gibi bircok dava oldugu icin gun atacak durusmalar arasi. Yine tabi aile hukuku ile ilgili bir avukat bulun ama dedigim gibi cabuk sonuclanma isi avukattan ziyade isleyis ile ilgili.

Anladım bu yaşıma kadar argo kelime kullanmamışımdır ama anladımki türkiyede hukuk insana her tür kelimeyi söylettiriyo..

Ankarada bildiğim iyi bir avukat var.Bir kaç farklı işimizi halletti, biri de boşanma. Ofisi ankara sıhhıye cihan sokak'da Av. Mert Kozan isterseniz özelden numarasını verebilirim.

Back