Bilenler acil yardım

Ne zaman almıştınız siz? İyiki söylediniz ben yarın gidip halletmeye çalışayım bu şekilde ama bizim aynı hastanede
6 sene oldu bizim
Ama geçenlerde ben annemlerin ordaki aile hekimine gittim
benim aile hekimim değil orası ama baktı bana yine aynı şekil misafir olarak açtılar hiç zorluk cikarmadilar

Benim her şeyim normal, hemen verdiler rapor
Yok ben kendisinden örnek veren arkadaşa sormuştum :) bir de farklı illerde diyor aynı ilde misafir girişi olmaz. Bu kadar büyütmeyin olayı yani üzmeyin kendinizi. Siz hep aynı doktorları ikna etmeye çalışmışsınız. Öncelikle aile hekiminin yakasından düşün :)))) adam size raporu verse bile kim inanır aile hekimin bütün riskleri bilip anlattığına. Çok biliyosan niye uzman olmadın derler adama. :)) Dahiliye uzmanına gidin dediğim gibi.

Enfeksiyon doktoruna gittil birlikte ben tek olarak başka doktorlara da gittim aile hekimini suçlu buldular yarın başka bi hastaneyi arayıp sorayım

O yüzden kolaylıkla almışsınızdır bence konu sahibinin sorunu aslında hafife alınmaz..
Ya sağolun çok
Yani zamanı yok nişanlımın işte bi zaman yaratıp aile hekimine gidebiliriz yarın o da yakın diye, nikah salonuna da salı günü gitmeyi düşünüyoruz o yüzeen aile hekiminin durumu düzeltmesi lazım

Farklı illerde demedim farklı ilçelerde dedim ben

Farklı İllerde bile olmuş olsa misafir girişi oluyor çünkü kayinvaldemler ankarada yaşıyor biz istanbuldayız ama 1 ay felan ankarada kaldigimiz oluyor ozaman aile hekimine rahatlıkla gidebiliyoruz bi sorun çıkarmiyorlar

Allah yardımcınız olsun umarım planladığınız gibi gider. Şimdiden hayırlı olsun evliliğiniz.

Ben de aynısını dedim canım :)) şehir dışından gelene misafir girişi açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…