- 24 Ekim 2017
- 3.155
- 3.086
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
O zaman enfeksiyon doktoru yazıvereydi hemen bir onay. Aile hekimi verince DNA'ya gerek yok. Enfeksiyon doktoru verince DNA'ya gerek var. Size mantıklı geldi mi :)) Bir de aslında Enfeksiyon doktoru kendisi itiraf etmiş gibi bişey. İki taraf da vermek istemiyor. O bana topu atmasın diyor. Yani ben de vermek istemiyorum deyip topu tekrar yerine gönderiyor. Halbuki madem öyle hemen verebilirdi onayı.
Ben şimdi napıcam nişanlım ve doktorlar arasında kaldım 3 haftadır uğraşıyoruz yarın 1 ay olacakNe topu ya hayret bisey. Kendine guvenememis belli ki. Devlet hastanesinde bir enfeksiyon hekimine gidin.
Burada sorunu cikaran kisi enfeksiyon doktoru. Aile hekimi degil.
Ben şimdi napıcam nişanlım ve doktorlar arasında kaldım 3 haftadır uğraşıyoruz yarın 1 ay olacak
3 haftadır başka hastanelere kendimde gittim yapacak bir şey yok diyolar mişanlım çalıştığı için bu enfeksiyon doktoruna birlikte gidebildik yarın işten izin alacak aile hekiminden kesin almamız lazım artık yılan hikayesine döndüTeallam ya. Demek ki bilgisine guvenememis aile hekimi. Sen isin uzmani olarak bir sakinca yoktur diyip yaz gonder o zaman. Vallahi utanc verici. Ego savasina çevirmiş enfeksiyon doktoru.
Öyle söyleme ile ilerlemez bu işler yarın sana senden çocuğuna bulaştı kim sorumlu aile hekimi neden çünkü raporu verdi enfeksiyon doktoru sorumluluk aldı mı hayır şimdi sen olsan verir misin raporuEnfeksiyon doktoruna dedik ki bi kağıt yazın bari, aile hekimleri oturduğı yerden atıp tutarlar o kadar okumuş yazmama ne gerek var böyle söyleyin dedi aksine devlet hastanesine gittik. Hatt düşünüyorum özel hasaneden mi rapor alsak diye, benim koruyuculuğum var aile hekimim bana direk yazdı raporumu
Başka enfeksiyon doktoruna mı?Baska bir hastanede birine gidin. Daha once baska birine gittginizi soylemeyin. Aile hekimi sanirim emin olamadi gozden kacmasin diye size yonlendirdi diyin sadece.
İmza atarsam veriliyormuş öyle söylüyorçevremdekiler ama aile hekimi bahsetmedi bundanÖyle söyleme ile ilerlemez bu işler yarın sana senden çocuğuna bulaştı kim sorumlu aile hekimi neden çünkü raporu verdi enfeksiyon doktoru sorumluluk aldı mı hayır şimdi sen olsan verir misin raporu
3 haftadır başka hastanelere kendimde gittim yapacak bir şey yok diyolar mişanlım çalıştığı için bu enfeksiyon doktoruna birlikte gidebildik yarın işten izin alacak aile hekiminden kesin almamız lazım artık yılan hikayesine döndü
Bürokrasi böyle birşey işte Akdeniz anemisi yoktur yazılmadıgı için nikah dairesinden geri döndüm. Nişanlın izin alsın başka hastaneye gidin olayı anlatın ve sakıncası yoktur raporunu alıp aile hekimine verin.İmza atarsam veriliyormuş öyle söylüyorçevremdekiler ama aile hekimi bahsetmedi bundan
Başka enfeksiyon doktoruna mı?
Şimdi canım şuan koruyuculuğun var diye ömür boyu hasta olmayacağın anlamına gelmiyor bu. Hepatit koruyuculuğu düşebilen ve tekrar aşı yapılması gerekebilen bişey. Ama tabi bunun için senin evlendikten sonra olayı bayaaa umursamaman lazım. Çünkü bir aşı uzun süre korur seni bağışıklık kazandırdıktan sonra. Fakat gelelim fasulyenin faydasına; bir hastanede kanser hastası bile olsan bir günlük kemoterapi seansını almazsan ölecek bile olsan kimse seni hastanede zorla tutamaz. Yani sen istedikten sonra sadece bir imzaya bakar. Yazacaksın bütün riskleri bilerek, doktorumun uyarısına rağmen kabul ediyorum ve evlenmek istiyorum veya her neyse işte. O enfeksiyon doktorunu gözüm tutmadı. Gereksiz laf salatası yapmış. Kolay gelsin sanada. Valla ben her gün hastanedeyim diye demiyorum ama hastanede koşturmak zor.Ben şimdi napıcam nişanlım ve doktorlar arasında kaldım 3 haftadır uğraşıyoruz yarın 1 ay olacak
İşte enfeksiyon doktoru kağıt vermediYa rapor vermeme diye bir sey yok zaten. Gerekliyse ileri tetkik yapar. Ama bunlarin hicbiri sizin evlenmenize mani degil. Gerekli bilgilendirmeler yapildi diye bir kagit verecek enfeksiyon doktoru, siz de aile hekiminden onay alacaksınız. Isterse aids olsun, siz kabul ettikten sonra kimse mani olamaz. Kabul ediyorum diye imza atarsiniz ve onayi verirler.
İşte enfeksiyon doktoru kağıt vermedi
Aile hekimine desek biz kabul ediyoruz ne gerekiyorsa imza atalım diye ?Şimdi canım şuan koruyuculuğun var diye ömür boyu hasta olmayacağın anlamına gelmiyor bu. Hepatit koruyuculuğu düşebilen ve tekrar aşı yapılması gerekebilen bişey. Ama tabi bunun için senin evlendikten sonra olayı bayaaa umursamaman lazım. Çünkü bir aşı uzun süre korur seni bağışıklık kazandırdıktan sonra. Fakat gelelim fasulyenin faydasına; bir hastanede kanser hastası bile olsan bir günlük kemoterapi seansını almazsan ölecek bile olsan kimse seni hastanede zorla tutamaz. Yani sen istedikten sonra sadece bir imzaya bakar. Yazacaksın bütün riskleri bilerek, doktorumun uyarısına rağmen kabul ediyorum ve evlenmek istiyorum veya her neyse işte. O enfeksiyon doktorunu gözüm tutmadı. Gereksiz laf salatası yapmış. Kolay gelsin sanada. Valla ben her gün hastanedeyim diye demiyorum ama hastanede koşturmak zor.
İşyerinden izin aldık geçen hafta bu haftada yarın izin alabilecek aile hekimi için ertesi gün izinli nikah dairesine gitsek iyi olurdu. Aile hekimine desek imza atalım kabul ediyoruz diye?Tamam iste baskasina gidin. Ve benim dedigim sekilde konusun.
Yani evet o da olabilir. Ama adam uzmanda ısrar ederse haklıdır. Bu sefer eğer başka hastaneye gidemiyorsanız Dahiliye uzmanına gidin. İlla Enfeksiyon olmasına gerek yok.Aile hekimine desek biz kabul ediyoruz ne gerekiyorsa imza atalım diye ?
İşyerinden izin aldık geçen hafta bu haftada yarın izin alabilecek aile hekimi için ertesi gün izinli nikah dairesine gitsek iyi olurdu. Aile hekimine desek imza atalım kabul ediyoruz diye?
Ne zaman almıştınız siz? İyiki söylediniz ben yarın gidip halletmeye çalışayım bu şekilde ama bizim aynı hastanedeBizimde aile hekimlerimiz farklıydı eşimle başka ilçelerdeydi
Ilk Benim aile hekimime gittik ordaki doktor dediki eşim için misafir olarak kayıt açarız gerek yok baSka aile hekimine gitme dedi ikimizinkinide orda hallettiler
Aslında sizinkide çok zor bişi Digil aynı aile hekimi halleder ama bilemedim.
Sizde bir sorun var mıydı?Bizimde aile hekimlerimiz farklıydı eşimle başka ilçelerdeydi
Ilk Benim aile hekimime gittik ordaki doktor dediki eşim için misafir olarak kayıt açarız gerek yok baSka aile hekimine gitme dedi ikimizinkinide orda hallettiler
Aslında sizinkide çok zor bişi Digil aynı aile hekimi halleder ama bilemedim.
Benim her şeyim normal, hemen verdiler raporSizde bir sorun var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?