Bilenler acil yardım

Ne topu ya hayret bisey. Kendine guvenememis belli ki. Devlet hastanesinde bir enfeksiyon hekimine gidin.
Burada sorunu cikaran kisi enfeksiyon doktoru. Aile hekimi degil.
Ben şimdi napıcam nişanlım ve doktorlar arasında kaldım 3 haftadır uğraşıyoruz yarın 1 ay olacak

Teallam ya. Demek ki bilgisine guvenememis aile hekimi. Sen isin uzmani olarak bir sakinca yoktur diyip yaz gonder o zaman. Vallahi utanc verici. Ego savasina çevirmiş enfeksiyon doktoru.
3 haftadır başka hastanelere kendimde gittim yapacak bir şey yok diyolar mişanlım çalıştığı için bu enfeksiyon doktoruna birlikte gidebildik yarın işten izin alacak aile hekiminden kesin almamız lazım artık yılan hikayesine döndü

Öyle söyleme ile ilerlemez bu işler yarın sana senden çocuğuna bulaştı kim sorumlu aile hekimi neden çünkü raporu verdi enfeksiyon doktoru sorumluluk aldı mı hayır şimdi sen olsan verir misin raporu

Öyle söyleme ile ilerlemez bu işler yarın sana senden çocuğuna bulaştı kim sorumlu aile hekimi neden çünkü raporu verdi enfeksiyon doktoru sorumluluk aldı mı hayır şimdi sen olsan verir misin raporu
İmza atarsam veriliyormuş öyle söylüyorçevremdekiler ama aile hekimi bahsetmedi bundan

Ya rapor vermeme diye bir sey yok zaten. Gerekliyse ileri tetkik yapar. Ama bunlarin hicbiri sizin evlenmenize mani degil. Gerekli bilgilendirmeler yapildi diye bir kagit verecek enfeksiyon doktoru, siz de aile hekiminden onay alacaksınız. Isterse aids olsun, siz kabul ettikten sonra kimse mani olamaz. Kabul ediyorum diye imza atarsiniz ve onayi verirler.

İmza atarsam veriliyormuş öyle söylüyorçevremdekiler ama aile hekimi bahsetmedi bundan
Bürokrasi böyle birşey işte Akdeniz anemisi yoktur yazılmadıgı için nikah dairesinden geri döndüm. Nişanlın izin alsın başka hastaneye gidin olayı anlatın ve sakıncası yoktur raporunu alıp aile hekimine verin.
Yada çok sorun çıkardı diye aile hekimini değiştirin

Ben şimdi napıcam nişanlım ve doktorlar arasında kaldım 3 haftadır uğraşıyoruz yarın 1 ay olacak
Şimdi canım şuan koruyuculuğun var diye ömür boyu hasta olmayacağın anlamına gelmiyor bu. Hepatit koruyuculuğu düşebilen ve tekrar aşı yapılması gerekebilen bişey. Ama tabi bunun için senin evlendikten sonra olayı bayaaa umursamaman lazım. Çünkü bir aşı uzun süre korur seni bağışıklık kazandırdıktan sonra. Fakat gelelim fasulyenin faydasına; bir hastanede kanser hastası bile olsan bir günlük kemoterapi seansını almazsan ölecek bile olsan kimse seni hastanede zorla tutamaz. Yani sen istedikten sonra sadece bir imzaya bakar. Yazacaksın bütün riskleri bilerek, doktorumun uyarısına rağmen kabul ediyorum ve evlenmek istiyorum veya her neyse işte. O enfeksiyon doktorunu gözüm tutmadı. Gereksiz laf salatası yapmış. Kolay gelsin sanada. Valla ben her gün hastanedeyim diye demiyorum ama hastanede koşturmak zor.

İşte enfeksiyon doktoru kağıt vermedi

Aile hekimine desek biz kabul ediyoruz ne gerekiyorsa imza atalım diye ?

İşyerinden izin aldık geçen hafta bu haftada yarın izin alabilecek aile hekimi için ertesi gün izinli nikah dairesine gitsek iyi olurdu. Aile hekimine desek imza atalım kabul ediyoruz diye?

O sizi yonlendrdiyse büyük ihtimalle o onay olmadan izin vermez. Belli ki hep b yi bilmiyor, bilmedigi icin de onay vermez.

Bizimde aile hekimlerimiz farklıydı eşimle başka ilçelerdeydi

Ilk Benim aile hekimime gittik ordaki doktor dediki eşim için misafir olarak kayıt açarız gerek yok baSka aile hekimine gitme dedi ikimizinkinide orda hallettiler

Aslında sizinkide çok zor bişi Digil aynı aile hekimi halleder ama bilemedim.

Ne zaman almıştınız siz? İyiki söylediniz ben yarın gidip halletmeye çalışayım bu şekilde ama bizim aynı hastanede

Sizde bir sorun var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…