arkadaşlar eşim fotoğraf makinası almak istiyor ama fiyatlar epey pahalı.ebay diye bir site var ya orada baya ucuz.yalnız oradan nasıl satın alınır bilen varmı vergi sorunu falan oluyormu
Gift etiketiyle hediye olarak gönderilirse 100 euroya kadar vergi yok sanırım. 100 eurodan fazlaysa gümrüğe takılır vergisini öder alırsınız. Bi kaç senedir ebay alışverişi yapmıyorum değişmiş olabilir bir araştırın yine de.
100 tl fazla ver Türkiyeden al
elektronikte ebay riskli
kargoda kırılma olayı var
iadesi falanı filanı gerekirse iyi ingilizce biliyor olman lazım ki derdini anlatabilesin
bi sürü baş ağrısı yani...
teşekrler cevaplarınız için ne bileyim orada baya ucuza geliyor tabi risklerini falan da düşünmek lazım.büyük ihtimal vergiye de takılır ama bilemiyorum işte
teşekrler cevaplarınız için ne bileyim orada baya ucuza geliyor tabi risklerini falan da düşünmek lazım.büyük ihtimal vergiye de takılır ama bilemiyorum işte
eger çok pahalı birşey almayacaksan ebayden al, zaten bir sorun oldugu zaman paypal paranı iade eder, ama garantili mal istiyorsan türkiyeden al tabi,
ben ebayden elektronik ve ya teknolojik aletler almadım ama alan ve kullanan ve memnun olanlara şahidim. sadece ingiltereden gelen malı alsan daha raaht edersin, ona da dikkat et bazen çinden getirtip ingilterede satıyolar.