• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar almam gereken bir kaç altın var. Ama fiyatları yüksek diye ertelemiştim. Şimdi düşmüş diyorlar, almak için tam zamanı mı yoksa daha da düşer mi sizce? Bunları genelde kadınlar takip ediyorlar diye aklıma size sormak geldi.Altının en pahalı dönemi yaz dönemi diye biliyorum,bunun ucuz dönemi de oluyor mu ki?:KK45:
Araba satışı gibi bahsettim ama gülüp alay etmeyin, altınla genelde işim yok vallahi bilmiyorum bu işleri.:KK53:

2014 Haziran'dan beri altın fiyatlarını takip ediyorum. Sonuç: Hiç bir zaman dramatik şekilde düşmüyor. Bugün alıp yarın veya haftaya satmayacağınıza göre uzun vadede hep yükseldiğini görürsünüz zaten.

Ayrıca 100binler tutacak altın almayacağınıza göre bu kadar ince hesaplara gerek yok bence.

upload_2016-10-3_17-31-30.png

Yüzük ve bir küpe için cok da beklemenizin anlamı yok. Altın hiçbir zaman ciddi anlamlarda düşüşe geçmiyor.

Geçen sene bu zamanlar 170tl olan çeyrek altın, şu anda 220tl civarı.

Altını uzun vadeli yatırım olarak düşünün ;)

Cok uzun sure bozdurmayacaksan veya kimseye takmayacaksan alabiljrsin her turlu kendini katlar zaten

Kızlar almam gereken bir kaç altın var. Ama fiyatları yüksek diye ertelemiştim. Şimdi düşmüş diyorlar, almak için tam zamanı mı yoksa daha da düşer mi sizce? Bunları genelde kadınlar takip ediyorlar diye aklıma size sormak geldi.Altının en pahalı dönemi yaz dönemi diye biliyorum,bunun ucuz dönemi de oluyor mu ki?:KK45:
Araba satışı gibi bahsettim ama gülüp alay etmeyin, altınla genelde işim yok vallahi bilmiyorum bu işleri.:KK53:
Biraz daha bekle ceyz daha erken

Ben de bu aralar ufak çaplı yatırım amacli altin düşünüyorum ama su an altın piyasası yüksek
Gecen sene Ağustos'ta 177 ye almistim Kasım'da 160 idi.
Yani bir ay sonra daha makul olur diye düşünüyorum
Edit : bahsettigim ceyrek altindi

Back
X