- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Nasıl oldu peki sonradan gözünde bozulma oldu mu görüntüsündeArkadasimda vardı goz içinde ben gibi kırmızı benek lokal anestezi ameliyet oldu
Benimki ben gibi değil ama kan lekesi gibi görünüyorHayir olmadi sen dr.'la görüş ikna olursan yaptirirsin benim arkadasim görmesinde problem yoktu sadece görsel olarak rahatsiz ediyordu işlem yaptırdı arastir sende
Geçmiş olsun tekrardan içini sıkma dr nediyecek ona göre hareket edersinBenimki ben gibi değil ama kan lekesi gibi görünüyor
Onunkide kan lekesi gibi miydi yoksa benek miydiGeçmiş olsun tekrardan içini sıkma dr nediyecek ona göre hareket edersin
1 yıldır gecmemiş aklıma et geldi annem iki gözünden de ameliyat oldu ben çocukken etten ötürü. Keşke daha erken gitseydiniz doktora.Gözümde yaklaşık 1 yıldır kan giibi küçük bi leke var hiç geçmiyor önceleri çok küçüktü hiç anlaşılmıyordu ama şimdi boyutu büyümüş baya anlaşılıyor hatta bi arkadaşım fark etti ben mi çıkmış dedi ben olduğunu düşünmüyorum kan lekese giibi çünkü geçmesini istiyorum bu aralar daha da kafama taktıp çok şükür görmemde bi problem yok ama geçmesini istiyorum daha önce başına böyle bişey gelen var mı randevuma daha var doktora göstericem ama içim içimi yiyor ya geçmezse korkuyorum
Gözün beyaz akında mı olmuştu kırmızılık1 yıldır gecmemiş aklıma et geldi annem iki gözünden de ameliyat oldu ben çocukken etten ötürü. Keşke daha erken gitseydiniz doktora.
Evet ilerlemişti annemin ameliyat oldu hatta bir gözünden 2 kere oldu o zamanlar lazer yoktu dikişliydi.Gözün beyaz akında mı olmuştu kırmızılık
Evet hatta gittikçe büyüdü çok üzülüyorum baya korkuyorum ameliyattanEvet ilerlemişti annemin ameliyat oldu hatta bir gözünden 2 kere oldu o zamanlar lazer yoktu dikişliydi.
Doktorunuz ne diyecek bakalım 1 yıldır gecmediği için aklıma et geldi
Nasıl geçti ablanızınki ameliyat mı olduAblamın çıkmıştı çok uzun zaman kaldı alerjik mış, tedaviden sonra geçti.
Bir öğrencimin vardı doğuştanmış geçmiyordu.
Doktor en sağlıklı cevabı verir.
Nasıl geçti ablanızınki ameliyat mı oldu
Ablanızınki gözün beyazında kırmızı bi nokta gibi miydi ne kdr süredir vardıYok kortizon içeren ikili bi göz damlası tedavisi vermişti. Bir de açık havaya uzunca bir süre güneş gözlüğü kullanmadan çıkması yasaktı.
1 yıldırYeni bi lekeyse göz damlasıyla geçme ihtimali vardır bence.ama uzun süreli birşeyse ameliyat gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?