• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bilen biri bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten üzüldüm size ya şuan mutluluktan havalara uçmanız gereken günleriniz bi doktorun düşüncesizce pat diye söylediği cümleler yüzünden stresle geçiyo
Malesef ucamiyorum kanadimi kirdi dun sagolsun ama dun bana %50 diyince gercekten buyuk bi rakam cunku moralim yerle bir oldu bide hamile insanlar geliyo sana azicik dusunceli ol dimi uzuntunun bebegi nasil etkiledigini kendi daha iyi biliyo karsisindakinin duygulari onemli degil onlar icin biz robotuz duygularimiz yok cunku

Malesef ucamiyorum kanadimi kirdi dun sagolsun ama dun bana %50 diyince gercekten buyuk bi rakam cunku moralim yerle bir oldu bide hamile insanlar geliyo sana azicik dusunceli ol dimi uzuntunun bebegi nasil etkiledigini kendi daha iyi biliyo karsisindakinin duygulari onemli degil onlar icin biz robotuz duygularimiz yok cunku
Üzülme canım benim 2 gün sonra tekrar kan verdiğinde arttığını göreceksin inşaAllah ❤️
Boşyere canımı sıkmışım diye kızacaksın kendine
İnşaAllah hamileliğin sağlıkla sıhhatle ilerler ❤️❤️

Üzülme canım benim 2 gün sonra tekrar kan verdiğinde arttığını göreceksin inşaAllah ❤
Boşyere canımı sıkmışım diye kızacaksın kendine
İnşaAllah hamileliğin sağlıkla sıhhatle ilerler ❤❤
Amin bitanem aminn insallah sende saglikli sihhatli tek nefeste alirsin cocugunu kucagina 🤲🏻

Bence hic bir sorunun yok pozitif dusun takilma bunlara. BEnim arkim hamile oldugunu bilmeden denizde hamburgere binmis pat pat hop zip ucmus taklalar atmis dusmus ve meger hamilymis hicte bisey olmamis. Doktor gelecegi varsa o bebege hic bisey olmaz demis. Su doktorlarin bu sekilde karansar konusmalarina gercekten deli oluyorum boyle doktorlara lutfen bir daha gitmeyin. Pozitfif dusunce o degerlerinden cok daha onemli. Saglikla kucagina al insallah

İnsallah bende cok sinir oldum baska doktora gecicem yol yakinken tavsiye uzerine gittim gitmez olaydim hangi doktor onunde tahlil sonucu varken kac haftalik hamilesin diye sorar bilsem zaten ilac kullanmam yada sana gelmem baska doktora gecicem 50 lira fazla veririm en azindan bu kadar aglamam
KULLANDIĞINIZ İLAÇ FARENJİT İÇİN DEMİŞSİN SANIRIM İNSANLAR ÇOK DAHA AĞIR İLAÇLAR KULLANABİLİYOR. BENCE SENİN KULLANDIĞIN İLAÇLA ALAKALI DEĞİL BU DURUM. VE ZATEN 2 GÜN ARA VERİP VERMİŞSİN KANI DEĞER NORMAL GÖZÜKÜYOR ÜZÜLME VE PAZAR GÜNÜ TEKRAR KAN VER

Bence hic bir sorunun yok pozitif dusun takilma bunlara. BEnim arkim hamile oldugunu bilmeden denizde hamburgere binmis pat pat hop zip ucmus taklalar atmis dusmus ve meger hamilymis hicte bisey olmamis. Doktor gelecegi varsa o bebege hic bisey olmaz demis. Su doktorlarin bu sekilde karansar konusmalarina gercekten deli oluyorum boyle doktorlara lutfen bir daha gitmeyin. Pozitfif dusunce o degerlerinden cok daha onemli. Saglikla kucagina al insallah
İnsallah canim insallah 🤲🏻 Destegin icin tesekkur ederim zaten degistiricem doktoru 😔

KULLANDIĞINIZ İLAÇ FARENJİT İÇİN DEMİŞSİN SANIRIM İNSANLAR ÇOK DAHA AĞIR İLAÇLAR KULLANABİLİYOR. BENCE SENİN KULLANDIĞIN İLAÇLA ALAKALI DEĞİL BU DURUM. VE ZATEN 2 GÜN ARA VERİP VERMİŞSİN KANI DEĞER NORMAL GÖZÜKÜYOR ÜZÜLME VE PAZAR GÜNÜ TEKRAR KAN VER
Vericem insallah yukselir insallah dedigin gibidir canim 🤲🏻

Benim iki katı artığı halde düştü Canım evet senin de güzel bir artış olmamış ama yüzde almış yakalamış iki gün sonra verdiğin testte daha net bekli olur sağlıklı olup olmadığı

Back