Bilen biri aydınlatsın

Yapılan testler tek başına %100 sonuç vermez, hatta testlerin sonuç kağıdında tomografi ve kan testleri yapılması da öneriliyor. (En azından benim test sonucunda öyleydi.) Problem olduğunu düşünüyorsanız en yakın sağlık kuruluşuna başvurmanız gerekli.

Agri nefes alırken ciğere batar şekilde değilse muhtemelen kas ağrısıdir. Bir de hareket halinde fakan ağrıyorsa. İstirahat hainde ağrı yoksa belki ters bir hareket yaptınız ya da öksürürken kaslarınisi fazla sıktınız. Benim yaklaşık 10 gün geçmeyen sırt ağrım oldu geçtiğimiz ay. Ben de sizin gibi korktum ama öksürük vs yoktu bende. Sırtımda bıçak batıyor gibi eğilemiyordum, ayakta duramıyordum, sağa sola dönemiyordum berbat bir ağrıydi. 1-2 gün üst üste ağrı kesici aldım kendiliğinden geçti sonra. Sizin de öyle bir şeydir umarım

Öksürük varsa akciğer tomografisi çektirin, test negatif olup akciğer tutulumu olabiliyor.

Boğaz ve burun sürüntüsü alınıp o şekilde mi test yapıldı, eğer bu şekildeyse yüzde yüz doğru sonuç vermiyor testin doğruluk oranı yüzde 60, yanlış negatif sonuç verebiliyor yani, bunun dışında corona vücuda ilk girdiği andan 4-5 gün sonra test yapılması gerekiyor, ilk birkaç gün sonuç negatif çıkar ama ameliyat vb ile kendinizi korkutmayın böyle bir durum olmamıştır, imkanınız varsa tekrar test yaptırabilirsiniz, corona dışında başka hastalık da olabilir tabi grip pnömoni ya da farenjit larenjit gibi, sigara içiyorsanız azaltmaya ya da içmemeye çalışın bu süreçte, bitki çayları içebilirsiniz, limonlu ılık su içebilirsiniz, kısacası bağışıklığınızı güçlendirmeye çalışın

Tek bir test yaptırdıysanız testler her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor. 2 kez negatif çıkıp belirtileri devam edip 3.testte pozitif çıkan tanıdığım var. Tekrar bir test ve yaptırabiliyorsanız tomografi çektirmenizi öneririm.

Aynı şikayetler kardeşimdede var. Akciğer tomografisi çekildi. Akciğerde tutulum varmış. 4 test yapıldı, hepsi negatif ama Dr Corona dedi. Ağrılarınız geçti mi? İnşallah geçtiyse nasıl bir yol izlediniz?

Ailece korona geçirdik belirtileriniz koronaya çok benziyor.tat koku gitmedimi? Koronaysa da korkmayın o ağrılar dinlenmekle ve limonlu sıcak su zencefil bal ile hafifliyor.calisiyorsaniz izin alın.bol bol dinlenin ve bol sıvı tüketin.bu arada eşimin sırttaki ağrısı hala devam ediyor.yorulunca artıyor.korona da dinlenmek çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…