Bilen biri aydınlatsın

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
31
Arkadaşlar acil cevap alabilmek icin buraya yazıyorum oncelikle corona testim negatif. 2.5 haftadır kuru öksürük, 4 gün once düzelen iştahsızlık ve gövdemde sırtımda hafif ağrılar vardı.
Şimdi öksürük gecti fakat sağ kaburgamin alt tarafları yani yanım acayip derecede ağrıyor 4 gündür. Yürürken sola sola dönerken oturup kalkarken eğilirken. Öksürmemek icin sıkıyorum kendimi. Kas gevşetici önerildi fakat geçmesi lazım değil miydi 2 gündür kullanıyorum.

Biçaklanmışım gibi keskin bi agri .

Soyle soyliyim 1 hafta once istanbuldan geldik ve kızımdan bulaştığına eminim onda da balgamli öksürük vardı. Ondan sonra iste orda ve burda öksürük devam etti 3 gün once devlet hastahanesinde 10 kişilik bi grupla test yaptırdım ertesi günü negativ cıktı ama bilemiyorum. Bu keskin ağrı 4 gündür var maalesef..

Corona olmayabilir sadece agrı kaldıysa öksürük büyük bir belirti ama belki faranjit olmustur agrılar da ayni sekılde hava degısımınden bile olmus olabilir bence sevının

Corona olmayabilir sadece agrı kaldıysa öksürük büyük bir belirti ama belki faranjit olmustur agrılar da ayni sekılde hava degısımınden bile olmus olabilir bence sevının
Öyle olmuş olsunda sevineyim nolur ya çok korkuyorum çok oksurdum diye ciğeri falan mi zedeledim ameliyatlık bi durum mu diye :////

Coooook teşekkür ederim içimi rahatlattiniz
Kötu bir dönemde olduğumuz ıcın aklımıza ilk Corona geliyor ama düşünün gecen sene bu zamanlar da ayni belirtileri yaşıyor olsanız önemsiz der geçerdiniz, üstünde durmazdınız bile. Öyle dusunun stres yapmayın

Yok gerçekten corona stresi değil o kadar acı çekiyorum ki anlatamam size. Hatta komik bişey soyliyim 5 6 gun once eski eşimle tartıştık bi fenalık geçirdim ve 3 gün once ilaç almaya gittiğimde acaba bicaklandım da fark edemedim mi diye vucudumu bi yokladim o kadar psikolojim bozuldu ki. Geçer umarim

öksürmekten kaburgalarim agridi derler ya öyle biseymi acaba

acana bicaklandim mi derken oyle bir ortamdami yasiyorsunuz ?

Ben bir kez esim iki kez test yaptirdik ama hepsi negatif cikti. 3 gun vücut agrilari yasadik. Ben hafif ateslendim. Simdi de koku alamiyoruz. En buyuk belirti bu aslinda. Nasil negatif olduğunu anlamadik. Esim mecbur ise gidiyor ama ben evdeyim. Kendi kendimize geçmesini bekliyoruz. Testlerin hicbir guvenilirligi yok.

Covitte kuru öksürük olur balgamlı olmaz benim çok hafif minik minik iki saat bı kuru öksürüğüm olmuştu sadece ve covit testim pozitif çıktı bütün okul pozitif çıktı t hiç belirti olmayanlarda pozitifti. Şükürler olsun ki atlattık.

Kesinlikle öyle benim ateşinde yoktu çok az ve kısa süreli öksürük oldu o da öyle rahatsız edici değildi bir kaç saat sadece sürdü ama pozitif çıktı testi.bi yakınım çok kötüydü nefes darlığı eklem ağrısı tat koku kaybi hepsi vardı test negatif cikti

Su durumda kendi basimizin caresine bakmamiz gerekiyor malesef

3 haftadır hastayım testim negatif çıktı sag kaburgam agrıyo artık başka bir virüs mü var diye düşünmeye başladım sırtım bi yanıyo bi üşüyor bir de çok ilginç iştahım acayip arttı bende aynı dertten muzdarip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…