Öyle demeyin cidden acil sanacak, böyle acil olmayan polikliniğe gitmesi gereken insanlar yüzünden acil vakalara bakilamiyor.ciddi birşey olabilir, başlıkta da ne güzel demişsin işte ‘ACİL’ diye.. Git bi acile baktır
Doktor musunuz? Acil olmadığını nereden biliyorsunuz?Öyle demeyin cidden acil sanacak, böyle acil olmayan polikliniğe gitmesi gereken insanlar yüzünden acil vakalara bakilamiyor.
Hayır acile de gitmesin. Polikliniğe gitsin muayene olsunciddi birşey olabilir, başlıkta da ne güzel demişsin işte ‘ACİL’ diye.. Git bi acile baktır
Peki. Canı ne istiyosa onu yapsınHayır acile de gitmesin. Polikliniğe gitsin muayene olsun
Kas seğirmesinin nesi acil Allah aşkına hangi hastalığın acil olduğunu bilmek için doktor olmaya gerek yok bir zahmet polikliniğe gitsin.Doktor musunuz? Acil olmadığını nereden biliyorsunuz?
Olmaz herkesin acile gitmesi lazım kas seyirmesinden ölür mazallah bizim milletin her hastalığı çok acil,önemliHayır acile de gitmesin. Polikliniğe gitsin muayene olsun
Kas seğirmesi ile beraber uyuşma da varmış. Yani bende yanlış yönlendirebilirim, siz de. Mümkündür.Kas seğirmesinin nesi acil Allah aşkına hangi hastalığın acil olduğunu bilmek için doktor olmaya gerek yok bir zahmet polikliniğe gitsin.
Kalp krizi, bıçakla yaralanma, intihar vakaları vs nedir allasen? Onlar bi köşede beklesin bu hanım ablamızın kası seğiriyomuşOlmaz herkesin acile gitmesi lazım kas seyirmesinden ölür mazallah bizim milletin her hastalığı çok acil,önemli
Aynen yarım saattin içinde ikinci defa konu açmış. Ne kadar seviyor yaşamayı yaaKalp krizi, bıçakla yaralanma, intihar vakaları vs nedir allasen? Onlar bi köşede beklesin bu hanım ablamızın kası seğiriyomuş
Çok da acil degilmis. Kasılmalar olur , vücudun yoruldugunun sinyalini veriyor.Benim sol dirsek ve bilek küçük parmak ve yüzük parmağım uyuşma oluyor birde vücudumda kas seyirmesi yaşıyorum bu neden olur acaba
Sağ mı sol muBenim sol dirsek ve bilek küçük parmak ve yüzük parmağım uyuşma oluyor birde vücudumda kas seyirmesi yaşıyorum bu neden olur acaba
Doktor musunuz? Acil olmadığını nereden biliyorsunuz?