• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortopedi bilek kesisi

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
iyi akşamlar herkese bir konuda sıkıntım var. arefe günü bi kaza sonucu sağ el bileğim kesildi. en yakın hastaneye gittik . önce müşade odasında 2 kılcal damar dediler sadece ameliyatta ana arter kesiği fark edildi. tam dikilecekti ki tendon kesisi fark edildi . yani herşey sonradan fark edildi. şimdi bi araştırma yapıyordum ameliyatta sinir cerrahı da bulunmalıymş her ihtimale karşı . sinir kesileri atlanabiliyor bazen diye okudum içime kurt düştü sonuçta her şeyi sonradan fark eden bi doktorumm vardı. eee şimdi de baş parmağımda kısmi hissizlik var bu sinir kaynaklı olabileceğini biliyorum . fakat ilk 8 saatten sonra sinir tedavisi pek mümkün olmuyor diye de okudum ben şimdi ne yapmalıyım iyice kafam karıştı. şuan kolumun tamamı atel de kuzu gibi bekliyor :14::14::14::14::14:

Benim bir arkadaşımın sağ arka ayak tendomu yırtıldı. Hastaneye götürdüklerinde bu ayak artık iflah olmaz biz ameliyat bile edemeyiz demişler (!)
İsterseniz sadece dikelim demişler.
Buna sinirlenen arkadaşımın ailesi başka bir hastaneye götürdüler. Orda ameliyat oldu ve şu anda gayet normal. Sadece biraz şişlik var . Oda ameliyat sebebi ile. Eğer imkanının varsa bir kaç dr daha görünün derim ...

Benim bir arkadaşımın sağ arka ayak tendomu yırtıldı. Hastaneye götürdüklerinde bu ayak artık iflah olmaz biz ameliyat bile edemeyiz demişler (!)
İsterseniz sadece dikelim demişler.
Buna sinirlenen arkadaşımın ailesi başka bir hastaneye götürdüler. Orda ameliyat oldu ve şu anda gayet normal. Sadece biraz şişlik var . Oda ameliyat sebebi ile. Eğer imkanının varsa bir kaç dr daha görünün derim ...

yarın 2 doktorda daha randevum var zaten canım ama yine de ne bileyim kötüyüm yani

Back