Bilecik///11

• Konu Sahibi kırmızı&siyah
iyi uyklar hanımlar

görmedimki barışayım hala küsüm esencim...

görmedimki barışayım hala küsüm esencim...

Affetmek büyüklüktür arkadaşım boşver. Ama tabi bilmiyorum sorun ne. neyse bugün bizim buranın pazarı kızlar 2 haftadır gitmedim bugün gitmek istiyorum havada yağmurlu ama bi dolanır gelirimyerimseniben

öle tabiii...burda kar yağıyo valla acayip soğuk buranında pazarı var ama eşim işte oldugu için bebekle gidemiyorum...esencim sen kaç yasındasın sorması ayıpkaydirigubbakcemile3

öle tabiii...burda kar yağıyo valla acayip soğuk buranında pazarı var ama eşim işte oldugu için bebekle gidemiyorum...esencim sen kaç yasındasın sorması ayıpkaydirigubbakcemile3

burasıda çok soğuk melodi cim çok şanslısınız valla biz daha bu sene kar görmedik çok şükür bol bol yağmur yağıyo.canım ben 35 yaşındayım 1kızım 1 de oğlum var. kızım 14 oğlum da 10 yaşındakaydirigubbakcemile. aynı böyleler:1rolleyes:

oh ne güzel büyütmüşsün bebekleriii bende görebilecekmiyim o günleri acaba..hemde biri kız biri oğlan..

oh ne güzel büyütmüşsün bebekleriii bende görebilecekmiyim o günleri acaba..hemde biri kız biri oğlan..

bENDE ÖYLE DİYODUM Bİ ZAMANLAR NE ZAMAN BÜYÜR BUNLAR DİYE. BAZEN ŞİMDİ KEŞKE KÜÇÜK OLSALAR DİYORUM ZAMAN ÇOK ÇABUK GEÇİYO ALLAH UZUN VE HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN kaydirigubbakcemile5SENİN Bİ TANEMİ ÖYLEYSE TEK BIRAKMA KARDEŞ ÇOK ÖNEMLİ. NE KADAR KAVGADA ETSELER YİNEDE AYRI KALAMIYOLAR:1hug:

ewt canım bi tane oğlum var 2 yasında kardes istiyorum ama daha erken bunla zor basa cıkıyorum biraz büyüsün ondannnnnn sonra..

Allah bağışlasın hepimizin yavrularını canım haklısın daha erken ikinci bebişe :emir_bebek:sen kaç yaşındasın melodicim:1rolleyes:

kaç gösteriyorum dermişimkaydirigubbakcemile328 yasındayım..

kaç gösteriyorum dermişimkaydirigubbakcemile328 yasındayım..

Aaah canım benim 30 a az kalmış ondan sonrası çok çabuk geçiyo:nazar:Amaaaan napalım be ben kendimi 18 hissediyorumkaydirigubbakcemile3

ewt yaa 30a girmek istemiyom bensenağlamaal bendende o kadar 18liğiz bizdelikafadulden

melodicim bi tek bilecikli biziz galiba:uhm: baksana in cin top oynuyo otop bize geldikçe ikimiz paslaşıyoruz en iyisi bizde gidip yatalım bari cümleten İYİ GECELEEEEEEEEERhihoyyyt

ewt yaa kimse yok bende 12.30 yatacam kociş gelmeden:jeyyar:sanada iiii geceler.

selam kızlar hepinize iii pazarlar esencim öpüyorum seni ..

MERHABA HANIMLAR. pazar günleri çok yoğun oluyorum çamaşır ütü çocukların banyosu yemek valla daha işim bitmedi bi tek ütüm kaldı . YORULDUUUUUUUM:bbo:neyse öptüm hadi bye bye kızlarkaydirigubbakcemile3

selam esencim nasılsın burda kar yağıyo acayip soguk ordada varmı kar???

X