Bilecik///11

• Konu Sahibi kırmızı&siyah
ben geliyom sen gidiyon esen bak yanlız bırakmıyom topiği...

ben geliyom sen gidiyon esen bak yanlız bırakmıyom topiği...

canım benim . bugün misafirim vardı şimdi geçirdim onları bende bi daha uğrayamadım bu arada mutfak darmadağın artık akşam yemeğinden sonra toparlarım birazdan toplanır ahali yemek bulaşık çok iş var çooooooook. :uhm:

öle yaa misafir gelince çok dağılıyor ewler kolay gelsin canım yakın olsaydık yardıma gelirdimhihoyyyt

HANIMLAR MERHABA .HER GÜNÜMÜZ BUGÜNKÜ HAVA GİBİ GÜZEL OLSUN İNŞALLAH. SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE OĞLUŞUMU OKULA HAZIRLAMAM LAZIM ÖPTÜM CANLARIMkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oooooo. hanımlar havayı güzel buldunuz kimse evde değil heral. hele yeni üyeler bi meraba deyip kaçtılar olmuyo böle hemşolar.

hee valla bi gelen bi daha gelmiyo egem de vardı ama oda yazmıyo terk etti bizi.:çok üzgünüm:.neyse esencim görüşürüz tatlım...:1hug:

iyi akşamlar melodi cim sana kısaca melodi diyorum . es ini çıkardım bu arada geçmis olsun parfüm deposunu patlatmışındelikafadulden.öptüm can canım görüşüzŞeniz

nasıl sölemek istiyosan öle söle canım fark yapmaz.gercegi melodi zaten..şakkıdıewt valla yaa patlamış..bende öptüm canım..Şeniz

iyi akşamlar kızlar

hee valla bi gelen bi daha gelmiyo egem de vardı ama oda yazmıyo terk etti bizi.:çok üzgünüm:.neyse esencim görüşürüz tatlım...:1hug:

haklısın canım affet 2 gündür uğramamışım:1no2:a.s.

iyi akşamlar egem ve melodi selamlar herkese biraz elişi yaptım ve yine geldim öptüm kızlar görüşürüz yine HAYIRLI CUMA LAR OLSUN ŞİMDİDENşutarafagitti

iii akşamlar esencim oooo hamaratsın ne örüyorsun bakiimmmkaydirigubbakcemile2

GÜNAYDIN BİLECİK

Cumatebrigi006.jpg

oh ne güzel bende isterim dermişimkaydirigubbakcemile3sizinde cumanız mübarek olsun kızlar...

Merhaba hemşolar . bugün yoktum evde arkadaşa gittimcokacimcoook: arada değişiklik iyi oluyo zaten buralarda da kimseler yokmuş gibi görünüyo galiba herkesin işi vardı bugünmirmirmirmir egem ve melodi bide benden başka kimse uğramıyo topiğe.diğerleriiiiiiiiiii siz nasıl BİLECİK lisiniz ayol

Son düzenleme:
EGEM MELODİ BİDE BEN GEZİYORUZ BURALARDA .......:dance:KK70:İĞERLERİ NERDESİNİZ AYOL SİZ NASIL BİLECİKLİSİNİZ :eek:klava::eek:klava:

X