Bıldırcın yumurtası kilo yapar mı ?

Ya arkadaşlar nasıl pişiriyorsunuz bu bıldırcın yumurtasını yoksa pişirmeden mi yiyorsunuz?

benim bahsettiğm karışıma çiğ ekleniyor ama iyice çırpılması lazım ..
diğer şartlarda haşlanarak veya yağdada pişiriliyor

benim kızım 3 yaşında alerjik bronşiti var ve dediğim gibi çok iştahsız internetten araştırdım bıldırcın yumurtasını çok ii geliyomuş ama dr sordum verme dedi çiğ olarak verilmezmiş

cnm ben hamileyim ve bundan 2 ay önce filan çok fena öksürüğüm oldu ne yaptıysam geçmedi. bende sen gibi bıldırcın yumurtasını duydum fazla araştırmadan ılık süt ve balla karışık bir hafta filan aç karına içtim. iyi geldi öksürüğüm geçti ama sonradan öğrendimki çiğ yumurtadan hastalık kapabiliyormuşuz. yani ben bilmeden hem kendimi hem bebeğimi riske attım. bana birşey olmadı ama gene sen bilirsin, bebişini riske atma derim

yok canım benim bebeğimle ilgili bi problem değil.
eşim çok zayıf ona kilo yapsın diye içiriyorum...

benim kızım 3 yaşında alerjik bronşiti var ve dediğim gibi çok iştahsız internetten araştırdım bıldırcın yumurtasını çok ii geliyomuş ama dr sordum verme dedi çiğ olarak verilmezmiş

evet o yaştaki bi bebeğin mide hazmetmez onu..

hiç deneyipte sonuç alan kimse yokmu arkadaşlar yaaa

kızlar haşlayabilirsiniz bi lokmalık bişiy zaten tadının diğer yumurtadan farkı yok..

kızlar ben oğlumla 3 güne bir haşlayarak kahvaltıdan bi saat önce yiyoruz.vitamin değeri yüksek.protein değeride.ama karşı komşum çiğ olarak içiriyor.ben çiğ olmaması gerektiğini biliyorum.ve bu şekilde uyguluyorum.birde bana çok enerji veren ve iştahımı açan bişey daha önermek istiyorum.iyi bir bala tane polen karıştırdım bi kavanoza koydum.her sabah uyanınca bi tatlı kaşığı yiyorum.süper enerji veriyor ve iştah açıyor.çokta vitaminli.tavsiye ederim.birde fırsat buldukça muz bal ceviz sütü blendırdan geçirip içiyorum.inşallah kilo alıcam.ümit ediyorum.çünkü bıktım zayıflıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…